Masterul Tonic este un amestec natural care te va ajuta in combaterea multor afectiuni

0

Master Tonic, sau Cidrul de Foc, a fost si este dintotdeauna unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, care pot invinge orice infectie din organism. Acest tonic extraordinar abunda de proprietati antivirale, antibacteriene si antiinflamatorii. Prin urmare, poate lupta cu succes impotriva racelilor si poate stimula sistemul imunitar. Si mai mult de atat, este deosebit de usor de preparat. Iata reteta:

Master Tonic

Ingrediente:

700 ml de otet de mere organic

¼ cana de usturoi tocat marunt

¼ cana de ceapa tocata marunt

2 ardei iuti proaspeti

¼ cana de ghimbir ras

2 linguri de hrean ras

2 linguri de pudra de turmeric sau radacina de turmeric

Nota: Ar trebui sa utilizati doar ingrediente proaspete, organice. Cu toate acestea, daca vegetalele proaspete nu sunt disponibile, in locul lor se poate utiliza si varianta uscata.

Instructiuni:

Mai intai, umpleti un borcan mason jar ( borcan cu pai ), cu toate vegetalele taiate si razuite. Asigurati-va ca purtati manusi cand tocati ardeiul iute. Apoi, turnati otetul de mere, inchideti ermetic borcanul si agitati. Nu uitati sa agitati amestecul cel putin o data pe zi, timp de doua saptamani, dupa care  filtrati-l printr-o bucata de panza curata, puneti-l intr-o sticla si etichetati.

Consumati 0,01 – 0,02 l de doua sau mai multe ori pe zi, dupa cum este nevoie. Depozitati amestecul intr-un loc intunecos.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com

 

Loading...
Share.

Comments are closed.