Cum ne ajuta pisicile sa ne vindecam de energiile negative

0

In zilele noastre, pisica este cel mai popular animal domestic din lume. Acest lucru se datoreaza independentei minunate pe care pisicile le poseda, deoarece acestea necesita doar nevoile de baza, cum ar fi hrana si adapost pentru a trai bine. Spre deosebire de caini, care au nevoie de atentie si dragoste continua din partea proprietarului lor, pisicile dau impresia ca sunt autonome, alegand cand sa isi arate afectiunea, in loc sa fie dependente de ea. Cu toate acestea, ele mentin o distanta ampla prin plimbari, explorat, vanatoare si dormit.

In afara de toate lucrurile evidente care pe care le adoram despre pisici, stiati ca este dovedit faptul ca aceste animale uimitoare poseda puteri de vindecare?

Toate pisicile au puterea de a elimina energia negativa acumulata in corp pe perioada zilei. Cand dormim, acestea o absorb din corp.

Torsul pisicilor vindeca o multime de lucrurui:

Cresterea si vindecarea oaselor

Analgezic

Reduce umflarea

Vindeca ranile

Cresterea si repararea masei musculare

Repararea tendoanelor

Mobilitatea articulatiilor

Dispnee (respiratie dificila)

Numeroase studii arata ca persoanele cu animale de companie au nevoie de mai putine vizite la medicul de familie in fiecare an, au mai putine probleme cu somnul si sunt mai putin susceptibili de a avea nevoie de medicamente de inima. Si toate acestea datorita puterii torsului!

Prin puterea torsului, pisicile creeaza vibratii intre 20 si 140 de Hz. Aceste frecvente emanate de pisici au capacitatea de a promova sanatatea oaselor si chiar vindecarea lor. Exista o zicala veche “Daca pui o pisica intr-o incapere cu oase rupte, oasele se vor vindeca” Puterea vibratiilor torsului poate sa repare si sa vindece tesutul deteriorat, cum ar fi cel de la muschi, ligamente si tendoane.

Este bine sa avem mai mult de o pisica in casa, deoarece sarcina este impartita intre ele. De asemenea, acestea te pazesc in timpul noptii astfel incat spiritele nedorite sa nu patrunda in camera in timp ce dormi. Acesta este motivul pentru care acestora le place sa doarma in pat!

 

 Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017
Sursa:
naturehealthfamily.com

Loading...
Share.

Comments are closed.