Era insarcinata cu gemeni si abia astepta sa fie mama, dar doctorii i-au zis ca sufera de cancer si au obligat-o sa avorteze. Pare incredibil, dar a refuzat. A nascut la termen, dar cum sunt copilasii?

0

Holley Tierney, o femeie tinerica in varsta de 25 de ani din Marea Britanie, era in al noualea cer dupa ce aflase ca va deveni mama de gemeni.

Credea ca totul merge perfect, insa in a 23-a saptamana de sarcina a primit o veste ingrozitoare: ea suferea de cancer al sistemului limfatic, iar pentru a incepe chimioterapia doctorii i-au recomandat sa avorteze.

Holley a fost distrusa, insa s-a hotarat sa lupte pentru viata bebelusilor. Astfel, a luat o decizie care i-a socat pe multi: a hotarat sa nu inceapa tratamentul si sa isi puna viata in pericol pentru a le da o sansa la viata micutilor.

Cu sprijinul medicilor a reusit: i-a nascut prematur, la 30 de saptamani dar perfect sanatosi, dupa care a inceput lupta cu cancerul. Acum ea urmeaza tratamentul strict si se bucura de copiii ei, in compania sotului care a sprijinit-o in toate momentele grele prin care a trecut.

sursa: kromania via wow.bzi.ro

Loading...
Share.

Comments are closed.