HOROSCOPUL de AZI, 21 ianuarie 2019! Pestii intra in schimbari radicale

Esti cam extenuat si nu prea ai chef de nimic azi, asa ca o sa incerci sa te ocupi doar de strictul necesar si incerci sa te eschivezi de la orice ar insemna un efort suplimentar. Asteapta-te ca cineva sa strambe din nas…

HOROSCOP – Taur

Dupa intalnirea de astazi te linistesti. Iti dai seama ca lucrurile nu stau chiar atat de rau pe cat credeai. Se pare ca in sfarsit ai toate motivele sa zambesti.

HOROSCOP – Gemeni

O cunostinta mai veche apare pe neasteptate la usa ta. La inceput nu stii cum sa reactionezi, dar cand aflii de ce te cauta, izbucnesti in ras. De mult nu ai mai auzit ceva mai amuzant…

HOROSCOP – Rac

Cu toate ca esti rugat, incearca sa nu spui tot ce gandesti. Altfel, risti sa provoci niste discutii de care nu ai nevoie acum. Cel mai bine ar fi sa ramai neutru. Nimeni nu-ti va putea reprosa nimic.

HOROSCOP – Leu

Cu cat avansezi in ceea ce faci, cu atat ai mai multe satisfactii. Parca abia acum vezi mai clar pe unde trebuie sa o apuci. Acum, ca ai gasit cararea, poti incepe calatoria.

HOROSCOP – Fecioara

Ai uitat sa faci ceva si va trebui sa te intorci din drum. Intri in criza de timp si asta te enerveaza. E clar ca nimic nu va mai merge conform programului. Mai bine roaga pe cineva sa mearga in locul tau.

HOROSCOP – Balanta

Porti o discutie lunga si obositoare cu cineva pentru a rezolva o problema personala. Chiar cand esti gata sa renunti, afli ca totul este in regula. Pleci putin derutat, dar fericit. Nu intelegi cum de s-a razgandit…

HOROSCOP – Scorpion

Semnezi un contract sau reusesti sa faci o tranzactie. Important este ca nu mai nu ai de ce sa iti faci probleme financiare pentru o vreme. Ai si pus mana pe telefon sa-ti chemi prietenii sa sarbatoriti.

HOROSCOP – Sagetator

Te-ai grabit si constati ca ai facut o alegere gresita si acum cauti un tap ispasitor. Nu mai pierde vremea cu lamentarile. Calmeaza-te si gandeste-te la o rezolvare.

HOROSCOP – Capricorn

Auzi din intamplare o barfa despre cineva care iti este destul de apropiat. Cele aflate te pun pe ganduri, dar parca nu-ti vine sa crezi. Te decizi sa pui niste intrebari. Mai bine vezi-ti de treaba.

HOROSCOP – Varsator

Te deranjeaza anumite lucruri care se intampla acasa si te decizi sa iei masuri. Spre marea ta uimire, constati ca toti sunt de acord cu tine. Nu credeai ca va merge atat de usor…

HOROSCOP – Pesti

Te asteapta o zi deosebita. Vei avea parte de ceva ce ar putea aduce o mare schimbare in viata ta. Totul, insa, depinde de tine, daca vei fi dispus sa observi ce se intampla sau vei ignora totul.