Cum poti face bani pe Facebook! Trebuie doar sa ai mai mult de 13 ani si sa primesti multe likeuri?

0

M-am intrebat deseori cum se pot face bani pe Facebook si marturisesc ca nu sunt logat foarte des in acest sistem de socializare, asa ca m-am hotarat sa-i scriu un mesaj trubadurului Tony Poptamas in speranta ca-mi va raspunde si ma va lumina.  Zis si facut, a treia zi mi-a raspuns si a fost de acord cu un interviu scurt. Va arat si voua raspunsurile acestuia, pe unii s-ar putea sa va intereseze. De precizat ca el a trecut deja pragul de 2 milioane de admiratori.

 

Cand ti-ai facut pagina de Facebook?

“Pagina am deschis-o in 2008, imediat dupa Cerbul de Aur unde am participat si castigat locul 1 la preselectii impreuna cu Trupa Desperado si Alexandra Ungureanu. Dupa Cerb mi-a crescut vizibil popularitatea si asa s-a “nascut” pagina de Facebook.”

 

Cum ai ajuns sa castigi pe acest sistem de socializare?

“Pai pana am ajuns sa castig am investit enorm in reclamele conduse sub tutela lor, daca stau sa ma gandesc peste 40 de mii de euro, doar in speranta ca intr-o zi imi va asculta tot romanul muzica.”

 

Cand ai inceput sa castigi bani din asta?

“In 2014 am inceput sa castig postandu-mi melodiile compuse si cantate de mine si de altii compozitori romani, norvegieni si americani, mai precis cele de pe YouTube. Era un venit mic, dar tin minte ca intr-o luna am castigat 1000 de euro si eram foarte fericit. A fost singura luna in care am castigasem peste 200 de euro si nu speram niciodata sa imi pot recupera banii investiti in Facebook.”

 

Cum se castiga banii pe Facebook? Ne dai si noua reteta?

“Desigur! Dar pentru a ajunge sa castigi este nevoie de 4 lucruri: 1. Bani, pentru a incepe sa iti cresti baza de fani, 2. Ceva interesant sa le arati, 3. Imaginea ta sa atraga si 4. Sa fii original. In momentul in care indeplinesti aceste 4 puncte poti sa ajungi sa ai, dupa ani de zile, o pagina care depaseste numarul de 200 de mii de fani. In acel moment poti iei legatura cu specialistii care fac site-uri cu reclame sa-ti faca si tie un site si sa le spui ca daca te ajuta le dai si lor 50% din venitul de pe reclame. O alta varianta ar fi cea de care ma folosesc eu, adica sa le oferi trafic celor care vor sa-si faca cunoscute articolele, in schimbul unui procent prestabilit.”

 

Cum e cu banii din Like-uri si Share-uri? Multa lume se intreaba

“Nu se pot face bani din asa ceva, ar fi mult prea simplu! Si pe mine m-a intrebat multa lume cat castig din asta si stiu ca nu mint daca le spun ca nu castig nimic.”

 

Mai ai si alte pagini pe Facebook?

“Da, mai am insa nu am timp de ele. Pagina Tony Poptamas cere multa munca si chiar merita sa avem grija intr-un fel de acesti oameni frumosi care o populeaza si care sunt in crestere. De fapt momentan suntem o echipa compusa din prieteni si parteneri, iar printre ei poti numara chiar si oameni cunoscuti din media romaneasca si vedete.”

 

Iti multumim si iti dorim mult succes pe mai departe!

“Si eu va multumesc si Doamne ajuta!”

Articol de Mihai Sabau

Foto: Vlad Poptamas

Loading...
Share.

Comments are closed.