6 semne care arata ca nu este el alesul destinului tau

0

E important sa observi prefacatoria pentru a ajunge la adevar!

 

Daca ea crede ca el este alesul, are tendinta sa ramana cu el indiferent de purtarea lui.

O doamna aflata intr-o astfel de relatie ne-a impartasit experienta ei de viata si care seamana cu a multora.

S-au cunoscut la birou, amandoi proveneau din familii destramate si empatizau pe aceleasi traume sufletesti. Au inceput sa iasa impreuna ca prieteni si s-au apropiat din ce in ce mai mult.

Spre dezamagirea ei, alesul se abatea mai mereu de la planuri dar ea continua sa se poarte firesc pentru a nu-l pierde.

Mai mult decat atata, ea a inceput sa afle de la cunostinte comune despre obiceiurile lui legate de alcool si de party-uri.

Ea a continuat sa se agate de conexiunea dintre ei, cu speranta ca el se va schimba si ca sunt facuti unul pentru celalalt.

Luati aminte la urmatoarele semne:

 

Inseala

Daca el inseala, atunci are nevoie sa stea un timp singur si sa faca schimbari majore in viata lui. Unor femei li se pare normal sa accepte ca fiind in natura barbatului sa insele, ceea ce totusi nu este in regula.

Nu cauta o relatie serioasa

Tu iti doresti sa petreceti timp impreuna pentru a va cunoaste mai bine dar daca el continua sa pastreze secreta relatia voastra si dupa cateva luni, atunci paraseste-l.

Ti-e teama

Teama ca nu vei gasi un alt barbat cu care sa-l inlocuiesti nu este justificata! Vei gasi! Vei gasi nu doar unul care sa iti placa dar te va face sa te simti speciala si frumoasa.

Isi exprima dezgustul

Daca el nu te respecta sau se poarta abuziv cu tine chiar si doar pentru cateva momente, este timpul sa-l parasesti inainte ca abuzurile sa se inrautateasca.

Se poarta ca un scolar

Un barbat care minte tot timpul are o stima de sine scazuta. Are tot timpul sentimentul ca trebuie sa iasa in evidenta cu ceva ca sa fie iubit de cei din jur.

Se dezice de succesul tau

Orice femeie isi doreste un barbat capabil sa se sustina pe el insusi in primul rand. Daca cel de langa tine se foloseste de succesul tau si de banii tai, ar cam trebui sa faci stanga-mprejur.

 

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: yourtango.com

 

 

Loading...
Share.

Comments are closed.