6 greseli care pot strica orice relatie

0

In zilele noastre, traim intr-o era moderna unde procentul de relatii de succes si fericire este mai mic decat procentul de casatorii nefericite si divorturi. Este mai mult decat evident ca in ziua de azi casniciile si-au pierdut credibilitatea. Generatiile tinere sunt mult mai putin probabil sa ramana angajate in relatie acum decat oricand in istorie.

Cu toate acestea, o casatorie solida este esentiala pentru o viata lunga si fericita. Este important ca ambele parti sa aiba intelegere una fata de cealalta. Mai mult de atat, exista 6 greseli comune care sunt responsabile pentru distrugerea relatiilor, acestea fiind urmatoarele:

  1. Asteptarea ca partenerul nostru sa se schimbe din cauza noastra

Un lucru este sigur, nici un om nu este perfect. In cazul in care va asteptati ca partenerul vostru sa se schimbe in functie de dorintele pe care le ai, atunci iti vei provoca probleme mari in relatie. Chiar daca acesta iti promite sa se schimbe de dragul relatiei, asta nu inseamna ca o va face dupa cum iti imaginezi tu.

  1. Dorinta de a castiga tot timpul o cearta

Oamenii lupta pentru a dovedi ca au dreptate, ceea ce in multe cazuri inseamna ca ego-ul lor trebuie sa domine. Cand va aflati in aceasta situatie, este mult mai bine sa va prezentati punctul de vedere si sa veniti impreuna cu o solutie pentru rezolvarea ei.

  1. Permiterea unei alte persoane sa intervina

Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care cuplurile moderne o fac. Atunci cand o terta persoana intervine, de obicei nu face decat sa inrautateasca lucrurile. Nu stiti niciodata daca acea persoana este suficient de matura pentru a rezolva problema. Este mai bine sa pastrati totul intre voi si sa va rezolvati singuri problema.

  1. Neglijarea nevoilor emotionale si fizice ale partenerului

Atunci cand unul din parteneri neglijeaza sentimentele celuilalt, inseamna ca el/ea ar putea sa caute pe altcineva ca sa I le satisfaca. Nu conteaza prin ce treceti, nu uitati sa ii reamintiti partenerului ca inca ii iubiti.

  1. Nerespectarea diferentelor

Nu exista doua persoane identice in lumea asta. Cu totii suntem putin diferiti intr-un mod anume. Este pur si simplu natura noastra. Este esential sa respectam diferentele intre noi ca sa avem o relatie de lunga durata.

  1. Neacceptarea vinei

Cand egoul ne este puternic, este greu pentru un individ sa isi accepte vina. Cu toate acestea, daca va cereti scuze nu se va intampla nimic rau. Asta se poate intampla, si chiar daca nu ati gresit, puteti totusi sa va oferiti scuzele sincere. Nu lasati ego-ul sa stea in calea dragostei.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthylifeidea.com

Loading...
Share.

Comments are closed.