Ce spune locul unde ai grasime pe corpul tau si cum sa rezolvi problema

0

Obezitatea este o problema majora. Organizatia Mondiala a Sanatatii raporteaza ca, in 2014 peste 1,9 miliarde de adulti din intreaga lume erau supraponderali. Acesta este un numar enorm, care reprezinta aproape 40% din populatia adulta globala. Si asta nu e tot, deoarece 41 de milioane de copii sub varsta de 5 ani erau supraponderali in 2014.

Trebuie totusi sa stim ca nu toate tipurile de obezitate sunt la fel, astfel ca trebuie tratate diferit. Cunoscand propriul tip de obezitate poate face diferenta in modul prin care o persoana abordeaza pierderea in greutate si optimizarea sanatatii. Obezitatea poate fi redusa in zone de distributie a grasimilor. Cele 4 zone de distributie ofera indicii despre cum sa scapam de ele:

Obezitatea din partea superioara a corpului este un semn de supra-consum si necesita atat o dieta sanatoasa, cat si exercitii fizice. Potrivit unui studiu din 2008, obezitatea partii superioare a corpului este un factor de risc pentru diabetul de tip 2, hipertensiune si alte boli.

Un stomac umflat este probabil rezutlatul unui consum excesiv de alcool. In acest caz, este necesara o reducere semnificativa a consumului, sau eliminarea completa a acestuia, pe langa dieta sanatoasa si exercitii fizice.

Grasime in abdomenul inferior este un semn comun de depresie si anxietate, si este tratat cel mai bine prin exercitii fizice si tehnici de eliberare a stresului.

O portiune mare a stomacului si partea superioara a spatelui este rezultatul unui tip de viata sedentara. Este posibil ca persoana cu acest tip de distributie a grasimii sa vada cum aceasta se topeste de pe el, o data ce incepe sa faca miscare in mod regualt.

Obezitatea inferioara este mai des intalnita la femei decat la barbati. Pentru a combate acumularea de grasime in partea inferioara a corpului, femeile ar trebui sa faca antrenamente de rezistenta si exercitii cardiovasculare.

Aisgurati-va ca mergeti la un medic specialist inaintea utilizarii oricaror remedii de casa sau inainte de a face schimbari drastice de alimentatie.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: remedydaily.com

Loading...
Share.

Comments are closed.