Alege una dintre cheile din fotografie, pentru a deschide o lada mai veche. Vezi ce spune cheia respectiva despre tine

0

Imagineaza-ti ca te afli pe un taram mai vechi, spre exemplu un castel si gasesti o lada. Tentatia de a o deschide este mare, astfel ca ai nevoie de cheia potrivita. In fata ta se afla o legatura de chei. Fiecare cheie este misterioasa si interesanta in felul ei. Care este cheia cu care vei incerca sa deschizi lada prima data?

Daca ai ales cheia 1, inseamna ca nu esti genul de persoana visatoare. Nu crezi in minuni iar atunci cand vei deschide lada nu vei avea o anumita speranta in suflet. Acest lucru dovedeste ca esti un om rational.

Daca ai ales cheia 2, inseamna ca privesti viata prin prisma fricii. Caracterul tau este unui dificil si nu esti deloc o persoana naiva. In ciuda acestui lucru, familia ta stie ca increderea trebuie sa iti fie castigata.

Daca ai ales cheia 3 inseamna ca esti o persoana conservatoare si tii mult la obiceiuri. Nu iti plac schimbarile insa cu toate acestea esti o persoana interesanta si inteligenta.

Daca ai ales cheia 4 inseamna ca esti un adevarat visator. Apreciezi bunatatea si sinceritatea si consideri aceste elemente indispensabile in crearea unui viitor luminos. Esti o fire creativa de asemenea.

Daca ai ales cheia 5 inseamna ca ai o imaginatie puternica. Poti deveni scriitor cu usurinta datorita capacitatii tale de a transforma in capodopera orice situatie banala. Esti innebunita dupa aventura, astfel ca nu vei scapa sansa de a incerca ceva nou.

Daca ai ales ultima cheie, cheia 6, inseamna ca esti genul de persoana care stie sa pastreze un secret. Te atrage tot ceea ce este misterios si enigmatic. Iti doresti mereu sa descoperi si sa cunosti taine ascunse.

O simpla alegere a unei chei spune multe despre personalitatea ta. Prin astfel de metode poti descoperi unele trasaturi neobisnuite despre care nici nu banuiai ca le ai. Tu care cheie ai ales-o?

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: estisuperba.ro

Loading...
Share.

Comments are closed.