Cum a reusit Andreea Esca sa slabeasca 9 kilograme! Pe cat posibil, sa eviti acest aliment

0

Este o femeie aratoasa si mereu pozitiva, fiind una dintre vedetele pe care nu ai cum sa nu le remarci. Putina lume stie insa ca Andreea Esca a avut o perioada in care se lupta cu kilogramele suplimentare. A reusit sa dea jos 9 kilograme adoptand un regim alimentar sanatos.

CUM A REUSIT DE FAPT ANDREEA ESCA SA SLABEASCA

Aceasta a reusit sa slabeasca de la 64 de kilograme la 55, avand o inaltime de 1,62metri. Vedeta a dezvaluit reteta ei cu care a reusit sa slabeasca. Aceasta spune ca sportul este baza unui corp frumos, insa atentia la mancare nu strica de asemenea. Ea ne mai spune ca nu este adepta a operatiilor estetice, nefacand vreodata nici macar o injectie. Singura ei regula este de a fi la ora 19:00 la pupitrul stirilor.

De asemenea, Andreea Esca a mai spus ca incearca sa evite consumul de dulciuri, de paine, paste, cartofi si cam orice despre ce se stie ca ar putea aduce kilograme in plus. Conform spuselor vedetei, fericirea este cea mai sigura cale catre un look de invidiat. Din pacate, ea nu ne poate oferi o reteta anume, insa doreste tuturor oamenilor care o urmaresc sa faca ceea ce ii face fericiti, deoarece fericirea isi lasa cel mai bine amprenta. Bonus, ea recomanda putin sport in limita timpului disponibil.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Loading...
Share.

Comments are closed.