Un nou scandal la Bacalaureat declansat de fiica ministrului Educatiei! Reactia politicianului dupa ce s-a spus ca fata lui stia subiectele

0

Fiica ministrului Educatiei este in mijlocul unui scandal dupa ce a avut o postare in care a dat de inteles ca stie subiectele de la bacalaureat.

Teodora Popa, fata cea mare a ministrului Educatiei, este implicata intr-un scandal, dupa ce, cu o zi inainte de proba scrisa la Limba Romana de la Bacalaureat, a fost etichetata intr-o poza pe care era scris „Bafta, fraierilor, stim ce pica”. La scurt timp, fotografia a fost stearsa de pe respectivul cont, insa, multi apucasera sa o copieze si sa o distribuie cu speculatia ca Teodora, care da in aceasta perioada Bacalaureatul ar sti subiectele de la examen.

Bacalaureat 2018. Contactat de presa sa dea o declaratie despre scandalul in care este implicata fiica sa, ministrul Educatiei, Valentin Popa a spus ca nu este cazul sa aiba o reactie pe un astfel de subiect si a sustinut ca orice insinuari pe acest subiect sunt minciuni.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.