Exclusiv! Iata motivul pentru care barbatul nu vrea sa se dea jos de pe cladire! Are ore intregi de cand sta – UPDATE

0

UPDATE 21:15 – Nici pana la aceasta ora barbatul nu a coborat de pe cladire. Autoritatile se afla in continuare la fata locului.

UPDATE 18:45 – Barbatul refuza sa se dea jos de pe cladire si a cerut sa vorbeasca cu un medic. Un medic de pe o ambulanta SMURD vorbeste in aceste momente cu el.

Barbatul urcat in aceasta dimineata pe cladire refuza, in aceste momente, sa se dea jos. El continua sa arunce cu pietre, iar oamenii legii fac tot ce le sta in putinta pentru a-l convinge sa se dea jos! Din primele informatii intrate in posesia reporterilor Cotidianului Buna Ziua Iasi, reiese faptul ca barbatul afirma in mod gresit faptul ca mama lui ar fi bolnava de cancer.

Doctorul Ovidiu Popa, purtatorul de cuvant al Spitalului Sf. Spiridon a declarat ca, in urma unor investigatii, nu a rezultat prezenta niciunei forme de tumoare.

”Pe data de 20, seara, mama tanarului s-a adresat prin intermediul SAJ, Unitatii de Primire a Urgentilor din cadrul Spitalului ”Sf. Spiridon”. Femeia acuza un sindrom dureros abdominal. In urma cercetarilor efectuate s-a ajuns la concluzia ca femeia are constipatie habituala si o boala psihiatrica. A dezvoltat si dementa senila, o boala care necesita tratament la domiciliu, tratament intrerupt in urma cu ceva timp. A fost trimisa acasa cu recomandari, iar in cursul acestei dimineti a fost agitata psihomotor tot la domiciliu. Femeia a declarat ca a avut un scaun sandilonent, diagnosticele au fost aceleasi ca din seara de 20 iunie. Pacienta nu mai prezinta niciun alt diagnostic. Din punct de vedere medical pacienta este stabila in aceste momente. S-a infirmat existenta unui cancer.”

Fiul doreste internarea mamei! Medic: Nu este necesara efectuarea unei internari!

” Fiul ar fi dorit ca mama dumnealui sa fie internata la spital, deoarece era foarte agitata in aceasta dimineata. Singura problema reala pe care o are pacienta este faptul ca si-a intrerupt de cateva luni tratamentul psihiatric. S-a efectuat si un consult psihiatric al mamei. Are prescriptie cu tratamentul pe care trebuie sa il urmeze. Pacienta nu are o patologie care sa necesete o internare, sau o supraveghere.” a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Sf. Spiridon, doctorul Ovidiu Popa.

Barbatul care s-a urcat pe cladire a pus viata pacientilor in pericol

”Faptul ca barbatul s-a urcat pe cladire, a pus viata pacientilor in pericol! Mama barbatului a fost internata, in cele din urma, la Spitalul de Psihiatrie unde va fi internata. In momentul asta viata pacientilor nu mai este pusa in pericol. Daca nu ar fi tipat si lumea nu l-ar fi vazut, ar fi fost pusa viata pacientilor, trecatorilor, in pericol.” a conchis doctorul Ovidiu Popa.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

 

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.