Numerele tale norocoase in functie de zodie! Iata pe ce ar trebui sa mizezi

0

Fiecare zodie are cate un numar norocos, un numar care le ghideaza in viata si le usureaza anumite munci.

 

BERBEC: 1 SI 9

Berbecii au inscrise in noroc cifrele 1 si 9. 1 este numarul Liderului, al tipului individualist si perfectionist, iar 9 simbolizeaza dorinta de a instaura dreptatea si morala cu orice chip.

TAUR: 4 SI 6

Numarul 4 simbolizeaza pragmatismul si realismul, Taurii fiind printre putinele zodii care nu cred pana nu cerceteaza pana in cel mai invizibil cotlon. Numarul 6 sugereaza echilibrul, spontainetatea si, poate cea mai importanta caracteristica, empatia.

GEMENI: 2, 5 SI 7

Numarul 2 il transforma pe cel nascut in zodia Gemeni intr-o persoana afectuoasa si atenta la cei din jur, 5 este asociat cu starile destul de schimbatoare ale semnului zodiacal (Gemenii sunt duali) iar 7 simbolizeaza ratiunea, succesul si aplecarea spre spiritualitate.

RAC: 2, 3 SI 7

Cifra 3 spune despre Rac ca ii place sa isi traiasca viata la maxim, atunci cand are capacitatea de a se elibera din toate tentaculele imaginare. Racii au noroc in zilele care se termina in 7, deoarece atunci investesc mai mult cu inima decat cu ratiunea, si asta ii beneficiaza. Numarul 2 simbolizeaza afectivitatea si sensibilitatea zodiei.

LEU: 1, 4, 8 SI 9

Leul este liderul, regele junglei, si este favorizat de numarul 1 care este recunoscut ca numarul stapanului, al celui care stie si controleaza totul cu inteligenta si perspicacitate. Leul este o zodie pragmatica (numarul 4), preocupata in permanenta de bunastarea financiara (fapt sugerat de numarul 8), dar in acelasi timp aplecat spre justitiabilitate si morala (9).

FECIOARĂ: 3 SI 5

Numerele norocoase ale Fecioarei sunt 3 si 5. Cifra 3 simbolizeaza latura artistica a Fecioarei, aceasta fiind un veritabil mesager, o persoana care poate lucra oricand in industria divertismentului sau in presa. Numarul 5 sugereaza inteligenta si independenta si uneori superficialitatea in relatiile cu cei din jur.

BALANŢĂ: 6

Numarul 6 inseamna armonie si empatie, caracteristicile cele mai definitorii pentru Balanta. Balantele isi asuma uneori problemele prietenilor, fiind depasiti de acestea, dar nu o face niciodata cu regret sau din obligatie, ci din inima.

SCORPION: 8, 9, 2 SI 4

2 = loialitate si confidentialitate maxima; 4 = realism si capacitate organizatorica extraordinara; 8 = fler in afaceri si dorinta de a evolua pe scara ierarhica si 9 inseamna nevoia de dreptate sociala.

SĂGETĂTOR: 3, 5 SI 7

Sagetatorii traiesc clipa fara niciun fel de regrete (3), cauta mereu compania unor persoane la fel ca ei (5) si filozofeaza foarte mult pe seama anumitor situatii (7).

CAPRICORN: 2 SI 8

Capricornul are o fire introvertita (aspect sugerat de numarul 2, asociat cu emotionalitatea) dar bine ancorata la realitatile financiare, pentru ca stie sa faca bani cat ai zice peste (8).

VĂRSĂTOR: 2 SI 7

Varsatorul este mai degraba pesimist si nesigur pe el (acest lucru este simbolizat prin numarul 2), cu toate ca are o capacitate uriasa de a analiza viata prin intermediul inteligentei emotionale.

PESTI: 2 SI 6

Pestii tanjesc dupa o relatie perfecta, adora viata de cuplu si iubirea fara conditionari (numarul 2). Numarul 6 simbolizeaza pentru Pesti cifra succesului in relatiile cu prietenii si cu partenerii de afaceri.

Citeste mai multe pe TeoTrandafir.ro.

Photo: Numerologie-Namenszahl

Loading...
Share.

Comments are closed.