Femeia perfecta in functie de zodie! Afla daca te incadrezi

0

Caracteristicile personalitatii sunt influentate de semnul zodiacal, de aceea cu anumite persoane rezonam, iar cu altele nu putem lega nici macar o discutie.
Iata care sunt trasaturile femeii ideale conform zodiei fiecarui barbat si cu ce semne are sanse foarte mari sa formeze o pereche reusita.

Berbec

Pentru barbatul din zodia Berbec, femeia ideala are clasa, este manierata, stie cum sa se poarte in societate, il face sa se simta mândru ca sunt impreuna, dar in acelasi timp este si o buna gospodina. Trebuie sa ii acorde atentie si sprijin. Pentru el, femeia perfecta este, de multe ori Leu, Sagetator sau Balanta.

Taur

Barbatului din zodia Taur ii place femeia misterioasa, interesanta, care ii stârneste curiozitatea si ii mentine interesul, dar care in acelasi timp ii tolereaza caracterul secretos si ii ghiceste starea de spirit, deoarece este introvertit. Face pereche foarte buna in general cu femeia Capricorn, Fecioara sau Scorpion.

Gemeni

Femeia perfecta pentru barbatul din zodia Gemeni este aceea care se poarta natural cu el, ii suporta capriciile si nu il sâcâie; trebuie sa aiba nervi tari si sa ii placa provocarile, iar in acelasi timp sa isi pastreze ea insasi o latura misterioasa, care sa ii stârneasca imaginatia. Face casa buna cu femeia Balanta, Varsator sau Leu.

Citeste tot articolul pe yve.ro

Photo: Reckon Talk

Loading...
Share.

Comments are closed.