Daca se intampla sa observati acest fluture pe patutul unui copilas nou nascut, evitati sa intrebati parintii despre el

0

Spitalul este singurul loc care da vestea cea buna si pe cea rea deopotriva.In timp ce o multime de oameni sunt suparati din cauza cuiva care s-a imbolnavit, sau este pe patul de spital luptand impotriva unei boli mortale, altii varsa lacrimi de bucurie cu ocazia nasterii unui copil. Dar unii parinti trebuie sa faca fatii ambelor situatii in acelasi timp, motiv pentru care Milli, o tanara mama a avut o idee noua. Iata intreaga poveste:

Milli, dupa ce le- a nascut pe gemenele Skye si Callie, din pacate a pierdut una dintre ele, si anume pe fetita pe care o numise Skye.

Micuta s-a stins deoarece suferea de o boala incurabila. Inima mamei a fost franta cand o alta mamica, incercand sa se descurce cu proprii gemeni, s-a uitat la ea si i-a spus: “ Ce norocoasa esti ca nu ai gemeni “.

Milli era insarcinata cu gemenele in cateva saptamani cand a aflat ca una dintre ele nu va putea supravietui din cauza unei afectiuni cunoscute sub denumirea de anencefalie, care deocamdata este incurabila. Cei doi parinti, devastati, au avut-o pe Skye alaturi de ei aproape trei ore.

Pentru Milli, tanara mama, a fost evident ca trebuie inventat un simbol pentru ca parintii care au suferit pierderi in timpul unei sarcini gemelare sa evite asemenea remarci. Un simbol  pentru copiii din maternitati, care au pierdut un frate geaman sau o sora.

Iar simbolul a fost “ Fluturele Purpuriu “

fu6a1olqht19cqi31lwu

Eforturile ei au dat roade. Dupa o campanie neobosita munca ei grea a fost recompensata atunci cand autocolantele violet au inceput sa apara in spitale.

Ei au suferit o pierdere si astfel le-a venit ideea de a usura durerea altor parinti.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifeidea.com

 

Loading...
Share.

Comments are closed.