La Tiki Village se petrece romaneste, in familie! Dan Ciotoi face spectacol duminica la Iasi! Mancare la ceaun si berbecuti la protap, pentru o petrecere de neuitat!

0

Tiki Village, coltul exotic al Iasului, surprinde pe zi ce trece. Povestile care s-au tesut la Tiki de-a lungul timpului i-au determinat pe organizatori sa vina cu ceva nou, in fiecare zi, rupand monotonia si aducand un strop de voie buna pentru toti. Este foarte greu sa impaci gusturile tuturor, dar nu imposibil.

La Tiki se poate! Copiii isi pot strecura piciorusele printre nisipul fin, adolescentii pot simti putin din mirosul de vacanta, bunicii isi pot ocupa timpul citind ceva pe malul lacului, iar tinerii se pot distra pana la rasarit.

Duminica, la Tiki vine un om de poveste. Muzica de petrecere romaneasca nu poate fi mai bine reprezentata decat de Dan Ciotoi. Formatia Generic a scris istorie, iar duminica, la Iasi, indragitul interpret va canta pentru toti cei care vor fi prezenti la Tiki Village. Dan Ciotoi va da startul unei petreceri de zile mari.

Incepand cu ora 20:00, la Tiki se vor incinge gratarele, bunatatile vor clocoti la foc mic in ceaun, iar la rotisor, un berbecut va fi tolanit deasupra jaratecului aprins si va fi stropit din cand in cand cu vin rece. Aceasta petrecere a fost gandita special pentru toate categoriile de varsta. Petrecerea de duminica de la Tiki Village va fi o adevarata reuniune de familie. Dan Ciotoi va face ce stie mai bine, iar petrecerea va fi cu siguranta una de neuitat.

Duminica, la Tiki Village, un strop de traditie romaneasca se va imbina perfect cu atmosfera calda de vara si cu linistea de langa lac. Nu doar duminica va fi sarbatoare la Tiki!

Si vineri petrecerea va fi iarasi in toi la Tiki Village, de aceasta data in centrul atentiei vor fi Adi Mihaila si Lucian Barbulescu de la Radio Zu! Sambata seara incepe cu Andre Rizo si o petrecere cu ritmuri exotice, asa cum sunt clientii Tiki obisnuiti.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.