Cati ani vei trai in functie de zodie

0

Nativii fiecarui semn zodiacal inclina spre un anume tip de alimentatie, unii sunt predispusi la vicii, iar altii isi duc existenta in mod responsabil si calculat, fara a se expune exceselor.
În plus, casa a opta in semnul astral ne indica predispozitia pentru a trai pana la o anumita varsta. Acesti factori ne pot ajuta sa identificam, in medie, sansele duratei de viata pentru reprezentantii zodiilor.

Berbec

Fiindca ai o fire impulsiva, obisnuiesti sa risti si sa te aventurezi in tot felul de situatii, nu stai o clipa locului, muncesti pana la epuizare, de aceea poti sa ai deseori probleme de sanatate. Cu toate acestea, poti ajunge sa traiesti pana in jurul varstei de 75 de ani.

Taur

De obicei duci o viata echilibrata, chiar daca te consumi pentru diferite probleme si te lupti cu stresul. Daca te odihnesti suficient si ai grija sa nu faci excese in privinta alimentatiei, sunt sanse sa duci o viata frumoasa pana in jur de 70 de ani.

Gemeni

Ai o natura imprevizibila, duala, de aceea pentru tine exista doua variante: fie esti genul petrecaret care nu se da in laturi de la asumarea riscurilor care predispun la accidente, fie ai grija de tine si te temperezi. Poti trai intre 50 – 70 de ani, in functie de stilul de viata.

Citeste tot articolul pe yve.ro

Photo: Bethel College Magazine

Loading...
Share.

Comments are closed.