HOROSCOP CASSANDRA: Miscarile planetelor aduc turbulente in relatii si pustiu in portofele. Previziuni pentru urmatoarele zile

0

HOROSCOP CASSANDRA: Cateva surprize le veti intampina in aceste zile si va veti gandi serios ce doriti de la relatiile apropiate. Previziuni pentru toate zodiile.

BERBEC 21.03-20.04: Depuneti eforturi consistente pentru a va consolida situatia financiara, mai ales ca in viitor veti trece prin momente de cumpana ce vor cadea ca niste trasnete. De fapt, pe la mijlocul saptamanii veti purta o discutie in contradictoriu cu cineva apropiat. Este bine sa stiti clar cine si ce datoreaza, nu?!

TAUR 21.04-21.05: Miscarile planetelor prin zodia dumneavoastra va vor aduce schimbari in propria viata pentru o perioada indelungata de acum incolo. In cele din urma praful iscat in urma miscarilor puternice se va asterne si va veti simti mai liberi. Bineinteles, puternica planeta Saturn va stabiliza lucrurile in urmatorii doi ani.

GEMENI 22.05-21.06: Se pare ca toata actiunea se va petrece doar in spatele scenei. Veti avea insa o oportunitate minunata pentru a deveni mai constienti de propria valoare spirituala. Ce va ghideaza? Cu totii avem nevoie de un sistem de valori interioare pe care sa ne putem baza.

RAC 22.06-21.07: Va hotarati sa faceti curatenie in propriile dulapuri cu haine si sa achizitionati imbracaminte suficient de moderna pentru a arata bine. Intre timp, niste prieteni apropiati trec prin tot felul de patanii. Feriti-va de discutii aprinse cu acestia!

LEU 22.07-22.08: Sunteti pe val si ar fi bine sa nu exagerati cu remarcile acide. Uranus se afla in partea de sus a graficului dumneavoastra si va determina sa schimbati directia vietii. Totul vi se pare palpitant, insa cineva (poate fi un parinte, seful de la serviciu sau cel mai bun prieten) va intinde destul nervii si riscati sa explodati.

Citeste continuarea pe RTV.

Loading...
Share.

Comments are closed.