HOROSCOP IULIE 2018: Multe planete retrograde, cum sunt influentate zodiile in luna lui cuptor

0

Mijlocul sezonului de vară al acestui an se arată a fi unul suficient de animat încât să nu ne lase să ne plictisim, dar şi liniştit încât să ne permită să ne bucurăm de vacanţă şi de serile tihnite de vară alături de cei dragi. Dar pentru a ne face o idee mai clară despre ce anume ne aduce cea de-a doua lună a sezonului canicular din prisma astrologică, vă recomand să urmăriţi comentariul.

Mercur (Leu) opoziţie Marte (Vărsător): lăudărosul samaritean
Data de 5 a lunii vine la pachet cu un aspect tensionat de opoziţie între Mercur aflat în semnul Leului şi Marte din zodia Vărsătorului. S-ar putea ca în cursul sau în jurul acestei date să pozăm în persoane care luptă pentru binele celorlalţi, cu toate că ştim undeva în interiorul nostru că cei care fac bine nu se laudă cu acest lucru şi nici nu aşteaptă să li se ridice statuie pentru altruismul de care au dat dovadă. Important este aşadar să fim autentici şi să recunoaştem dacă vrem laude.

Mercur (Leu) careu Jupiter (Scorpion): viaţa bate filmul
Dacă dăm dovadă de vanitate şi aroganţă în jurul zilei de 9 sau în cursul ei, s-ar putea ca acest lucru să se datoreze faptului că există lucruri care ne macină destul de mult în interior, iar pentru a masca acest lucru, ne ascundem în spatele unei aparente personalităţi exuberante, încrezătoare în forţele proprii. Am avea mai mult de câştigat dacă le-am arăta celor din jur prin ce trecem, că nu suntem perfecţi şi că avem nevoie de ajutor. Nu este nimic rău în a apela la cei din jur uneori.

Venus intră în Fecioară şi Jupiter revine la mersul direct prin Scorpion: te pui pe picioare emoţional şi material
Din 10 încolo, Venus tranzitează zodia căderii ei, Fecioară, imprimându-ne o schimbare destul de mare de atitudine. Aşa se face că de la demonstraţiile de afecţiune din ultimele săptămâni se ajunge fie la timiditate, fie la pisălogeală în raport cu ceilalţi, dar mai ales cu persoana iubită. Tot atunci, Jupiter revine la mersul direct prin semnul Scorpionului, ceea ce înseamnă că ţi se arată mai multe oportunităţi de a te dezvolta pe plan emoţional şi nu vei întâmpina prea multe piedici.

Venus (Fecioară) trigon Uranus (Taur): schimbări binevenite de macaz

Ziua următoare vine la pachet cu un aspect armonios de trigon pe care i-l trimite Venus din zodia Fecioarei lui Uranus din Taur. Potenţialul acestei configuraţii astrale este acela de a genera unele lucruri pe care le-am considera bune, adică situaţii surprinzătoare care stabilizează sectoare ale vieţilor noastre care până atunci nu aveau temelii sigure, dar există riscul ca în anumite condiţii să ducă exact la scenariul contrariu. Este important cum putem noi să ne folosim de energia sa.

Citeste continuarea pe RTV.

Photo: Let There Be Light : The Book

Loading...
Share.

Comments are closed.