Barbatul care a cerut-o in casatorie pe Simona Halep. Cu ce se ocupa cel care a adresat marea intrebare pe Arena Nationala

0

Simona Halep a fost omagiata, ieri, de peste 15.000 de romani, pe Arena Natioanala. Campioana si-a prezentat trofeul Roland Garros in fata romanilor.

Printre romanii veniti sa o sustina pe campioana s-a aflat si un tanar care a ales un mod iesit din comun de a-si arata simpatia fata de Simona Halep. Pe o coala alba de hartie el i-a adresat marea intrebare: “Vrei sa fii sotia mea?”.

Dupa ce acesta a atras atentia presei, pe pagina sa de socializare au curs comentarii legate de gestul sau.

“Ma bucur ca ai scris corect”, “Ai ajuns vedeta, gata, Ti s-a indeplinit visul. Si tot n-ai aplicat teorema lui Pitagora”, “Aoleo, ce te faci daca spune da?”, “Nu cred, esti nebun”. Acestea au fost cateva dintre mesaje.

Tanarul care a cerut-o pe Simona Halep in casatorie se numeste Georgian Adrian Dramba. Potrivit datelor de pe pagina sa de socializare, el sustine ca e inginer de profesie si se autocaracterizeaza “comentator feisbucian, instagramist, postaci, pamfletar, posibil amuzant”, iar Shakira este artista sa preferata.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.