Ce fel de mama va fi Elena Udrea, in functie de zodia ei

0

Elena Udrea, pe numele complet  Elena Gabriela Udrea, este un politician roman, care din 2008 detine functia de deputat. Ea este nascuta in data de 26 decembrie, ceea ce inseamna ca este Capricorn.

Ce fel de mama va fi Elena Udrea, conform astrologiei:

Nativa care ii invata pe copii ce inseamna valoarea banilor:

Conform astrologiei, atunci cand Elena Udrea va deveni mama va pune mare pret pe disciplina, rutina zilnica, planificare si organizare. Uneori, isi asuma atat de multe responsabilitati, incat povara poate sa o copleseasca. Atunci cand va deveni mama, va fi vesnic preocupata de ceea ce face copilul ei, astfel ca se va consuma foarte mult.

Pentru ea momentul in care va deveni mama va fi unul foarte important, datorita caracterului perseverent si datorita naturii sale, care doreste tot binele familiei ei. Un alt lucru important pentru ea este sa aiba multi bani, conform astrologiei, deoarece isi doreste sa isi intretina familia conform standardelor sale. Aceasta latura nu este una neaparat buna in cresterea copiilor, dar, cu siguranta ei vor invata inca de mici importanta banului in viata. Cand vine vorba de bunastarea familiei, cu siguranta nu va ezita nici o clipa sa munceasca din greu.

Isi va dori in permanenta sa ofere copilului ei lucruri de care ea nu a avut parte cand a fost  mica, insa cu mici retineri, deoarece nu vrea sa fie prea rasfatat. De asemenea, este genul de femeie posesiva, care lasa impresia ca este o persoana dura si severa, insa in realitate are si o latura blanda si se topeste la auzul vorbelor dulci.

Pentru binele copilului, mama Capricorn va fi in stare sa isi sacrifice chiar si propria viata.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Photo: Ziarul Puterea

Loading...
Share.

Comments are closed.