I-a dat sotului 1 lingura de ulei de cocos de doua ori pe zi timp de o luna. Afla din articol ce rezultate a avut

0

Cele mai comune boli din lume sunt obezitatea, diabetul si bolile cardiovasculare. Numarul de cazuri este in crestere rapida, iar expertii medicali spun ca acum trebuie sa fim ingrijorati, deoarece 15 milioane de oameni vor dezvolta Alzheimer pana in 2050!

Dr. Mary T. Newport este un practicant care a facut cercetari stiintifice legate de boala Alzheimer. Ea a descoperit ca MCT – trigliceridele medii in lant poate fi cel mai bun leac pentru aceasta boala. Aceste trigliceride pot fi gasite in uleiul de cocos. Sotul lui Mary, Steve, a fost diagnosticat cu dementa progresiva, la varsta de 54. Potrivit RMN-ului sau, boala urma sa progreseze si in cele din urma sa duca la Alzheimer. Steve a suferit mult: a avut probleme de memorie, nu putea nici macar sa gaseasca o lingura sau sa isi ia o sticla de apa din frigider. Depresia era o alta problema pentru el. In timpul cercetarilor, Mary a descoperit ca depresia este de fapt un precursor pentru boala Alzheimer.

De ce sunt MCT atat de importante?

Atunci cand nu exista suficienta glucoza in sange, ceulele organismului sunt utilizate drept combustibil. Celulele creierului au nevoie de un combustibil specific pentru a se mentine in viata – corpuri de glucoza sau cetona. Din pacate, corpul nostru nu produce corpurile de cetona.

Ce se intampla in boala Alzheimer?

Datorita rezistentei la insulina, unele dintre celulele creierului nu pot utiliza glucoza drept combustibil, si incep astfel sa moara. Acest proces continua timp de 10-20 de ani inainte ca simptome evidente sa inceapa sa apara. In cazul in care celulele reusesc sa gaseasca corpurile cetonice, pot sa le foloseasca ca sursa de combustibil pentru a supravietui.

Atunci cand boala lui Steve a progresat, Mary a incercat tratamentul de ulei de cocos pe sotul ei, din disperare de a-l salva. Ea ii daduse doua linguri de ulei de cocos zilnic, timp de o luna. Rezultatele au fost pur si simplu fantastice! Dupra aproximativ doua saptamani de terapie, Dr. Newport l-a rugat pe steve sa deseneze un ceas, iar imbunatatirile erau clare. Ea a recomandat tratamentul cu ulei de cocos pentru toata lumea care sufera de boala Alzheimer.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017
Sursa: healthycaregroup.com

Loading...
Share.

Comments are closed.