Cat mai costa in zilele noastre eliberarea actelor pentru pensionare anticipata

0

Medic din Sinaia, prins cand primea bani de la o persoana ca sa-i elibereze documente pentru pensionare anticipata. Despre ce suma este vorba

Medicul de medicina muncii din Sinaia prins in flagrant in timp ce primea bani de la o persoana ca sa-i elibereze documente pentru prelungirea avizului de pensionare anticipata, in urma unei perchezitii la cabinetul sau fiind gasita suma de 8.500 de lei, a fost retinut.

Procurorii Parchetului Tribunalului Prahova au dispus, luni noapte, retinerea medicului Lucian Jianu dupa mai multe ore de audieri, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Medicul este acuzat de luare de mita.

O echipa formata din ofiteri DGA şi procurori a organizat, luni, un flagrant, medicul fiind prins dupa primirea unei sume de bani de la un denuntator.

De asemenea, anchetatorii au facut patru perchezitii in judetul Prahova – la cabinetul medicului, la unitatea sanitara la care acesta lucreaza, dar şi la doua locuinte ale doctorului – una in Buşteni, iar alta in Sinaia.

Surse judiciare declarau pentru News.ro ca este vorba despre un medic de medicina muncii, Lucian Jianu, care ar fi eliberat, in schimbul unor sume de bani, documente pentru prelungirea avizului de pensionare anticipata.

in urma perchezitiei facute la cabinetul medicului, anchetatorii au gasit suma de 8.500 de lei.

Sursa: stirilekanald.ro

Loading...
Share.

Comments are closed.