O furtuna puternica a facut ravagii la Alba Iulia. Canalizarile s-au infundat si orasul s-a transformat intr-o “Mica Venetie”

0

O furtuna puternica a provocat din nou inundatii la Alba Iulia. canalizarea nu a mai facut fata, iar apa a blocat intersectii din oras.

Strazi si intersectii inundate la Alba Iulia dupa o furtuna… O ploaie torentiala a inundat, joi, la Alba Iulia, mai multe strazi din Orasul de Jos, de la iesirea spre municipiul Sebes, dupa ce sistemele de canalizare nu au facut fata cantitatii mari de precipitatii.

Masinile au circulat, cu viteza redusa, deoarece apa pe carosabil depaseste 20 de centimetri. De asemenea, de inundatii au parte si oamenii de pe strada Viilor din Alba Iulia. O alta zona afectata de precipitatiile cazute în cantitati foarte mari este Bulevardul Revolutiei, unde, de asemenea, nivelul apei a depasit 20 de cm. O situatie similara a mai avut loc, saptamâna trecuta, când dupa o ploaie torentiala mai multe strazi au fost inundate, inclusiv din zona turistica.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.