Răzvan Simion și Dani Oțil, înlocuiți la matinalul de la Antena 1! Cine a luat decizia asta: Ce se va întâmpla cu emisiunea și cine va veni în locul lor:

0

Anunțul surprinzător a fost făcut de unul dintre prezentatorii de la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”. Fără prea multe explicații, Dani Oțil a spus că atât el, cât și colegul și prietenul său vor lipsi vinerea viitoare, pe 25 mai, de la muncă.

Conform mărturisirilor făcute de Dani Oțil, el și Răzvan Simion vor lipsi pentru că vor participa la reuniunea cu foștii colegi de liceu.

„De vineri într-o săptămână, ne vedem cu foștii colegi (…) Vineri avem o ediție specială în care, pentru prima dată în istorie, cineva ne va ține locul. Nu pot să spun mai mult”, a declarat Dani Oțil în cadrul matinalului.

„‘Neatza cu Răzvan şi Dani” este o emisiune care rulează în fiecare zi de luni până vineri de la ora 08:00 pe Antena 1. Răzvan Simion și Dani Oțil au venit la cârma emisiunii din anul 2008. Neatza este conceptul regizorului Miki Balbaie și a debutat în anul 2000. Primul prezentator al îndrăgitei emisiuni de dimineață de la Antena 1 a fost Horia Brenciu. De altfel, acesta este motivul pentru care e spusă des expresia: „strămoșul matinalului”.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.