Am vazut finala Exatlon 2018 la o terasa, cot la cot cu ceilalti clienti obisnuiti! Cum a fost trait “pe viu” evenimentul care a innebunit Romania si cum au curs pariurile

0

Clientii unei terase din Bucuresti au trait cu mare intensitate finala Exatlon 2018

“V-am spus eu ca Vladimir Draghia castiga Exatlon? V-am spus? Acum, sa vad berile pe masa!”, au fost cuvintele care au declansat fiesta pe una dintre terasele din Parcul Carol din Bucuresti. Tensiunea disparuse dintre prietenii adunati la terasa cu pricina. Pana atunci insa, toata lumea cam tacea. Se mai auzea doar cate o exclamatie, cate o incurajare. Si, ca sa fim corecti, tastele telefoanelor, multi dintre ei ocupati sa voteze pentru favoritul lor, Vladimir Draghia sau Ionut “Jaguarul”.

Seara incepuse promitator. Toata lumea isi facea incalzirea pentru finala Exatlon Romania 2018. “Alex (chelnerul locatiei, n.red.), mai vrem niste bere! Inca un rand”, comanda unul dintre clienti, mare fan al lui Ionut “Jaguarul”. De altfel, el era si dispus sa puna pariurile.

“Dau eu un rand de bere daca castiga Jaguarul. E cel mai tare”, striga celorlati amici de-ai sai, imbatat de tensiunea finalei. Replica nu a intarziat. “Dau eu doua randuri, doar sa iasa Vladimir. Tu oricum tii cu Ionut de gura nevestei”, spunea, razand in hohote, unul dintre amicii primului.
Normal, contrele si strigatele, printre hohotele de ras, nu s-au oprit aici, pariurile devenind din ce in ce mai interesante. “Dai o masa daca castiga Vladimir?”, a intrebat cel care se oferise sa plateasca doua randuri de bere. “Pai, sa dea nevasta-mea, ea tine cu Jaguarul, eu nu am voie la alta parere. Vrei sa mananc ciorba rece doua saptamani?”, a fost replica. Normal, sotia, fana lui Ionut, sigura ca acesta va castiga finala Exatlon Romania 2018, s-a prins “in hora” si a pariat.

Apare Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon Romania 2018. Urmeaza marele anunt! Tensiunea isi face din nou loc la masa, toti clientii terasei fiind cu ochii lipiti de televizorul pe care rula, in direct, finala Exatlon Romania 2018. Se mai auzeau doar “Vladimir, Ionut”, dar mai mult soptit. Mainile impreunate parca in rugaciunea adresata mut pentru ca favoritul fiecaruia sa castige. Se anunta: “Vladimir Draghia este castigatorul Exatlon Romania 2018”.

Vladimir tace, este coplesit de emotii, Ionut pare prabusit. Unii clienti ai terasei situate la un continent departare de locul filmarilor incep sa se bucure. “Nevasta, plateste masa!”, spune pariorul. Dar nu il iarta nici pe amicul lui. “Hai, plateste cate doua beri. Fiecaruia!”, spune el, razand, desi cu o vocea cam stridenta. E clar, se gandeste la ciorba aceea rece, doar e solidar cu sotia lui…

Vladimir Draghia a castigat finala Exatlon Romania 2018! Cum au trait bucurestenii emotia finalei, la terase
Timp de mai bine de trei ore, Vladimir Draghia si Ionut Sugacevschi au fost votati de telespectatori. Marele premiu de 100.000 de euro pus in joc i-a motivat pe toti concurentii sa lupte, insa doar doi dintre ei au ajuns in marea finala, dupa o semifinala de infarct, dupa care Stefan si Alexandru au parasit concursul. Dupa o emisiune pline de declaratii emotionante si surprize, Cosmin Cernat a anuntat marele castigator! Vladimir Draghia este cel care va incasa cecul de 100.000 de euro, pe care ulterior ii va dona unei fundatii!
“Vladimir Draghia, felicitari”, i-a spus Cosmin Cernat marelui castigator Exatlon. “Nu stiu ce sa zic. Multumesc”, au fost cuvintele rostite de Vladimir Draghia dupa ce Cosmin Cernat i-a anuntat numele.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.