HOROSCOPUL lunii iunie. Situatia financiara a acestor nativi va scapa de sub control. Ii asteapta zile grele

0

HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2018. Potrivit prognozelor astrologilor, luna iunie va fi pentru toate zodiile Horoscopului maimult decat pozitiva. Pentru Berbec si Varsatori, prima luna de vara va insemna multa energie, ceea ce le permite sa faca un pas urias in cariera, dar si sa se bucure de viata.

In acelsi timp, o atentie deosebita trebuie acordata propriei sanatati. Nimic grav, cate o raceala, niste dureri de spate, stari de oboseala.

Berbec

Multe evenimente interesante. Exista toate sansele ca in viata reprezentantilor acestui semn zodiacal sa apara interese noi. Nu trebuie insa sa treceti de la una la alta la mijloc de drum. Daca veti proceda asa, nu veti reusi nici intr-o directie, nici in cealalta. Astrologii va sfatuiesc sa profitati de toate oportunitatile care vi se deschis. Este o perioada ideala pentru noi descoperiri.

Taur

Prima luna a verii le va oferi Taurilor o mare surpriza. Este foarte posibil o avansare in cariera. Problema este ca nu va puteti baza exclusiv pe noroc, pentru ca soarta va zambi numai celor puternici si perseverenti. Iunie va fi, prin urmare, o luna a carierei profesionale. Pe plan personal se observa o criza, un fel de acalmie. Sunt posibile certuri in cupluri sau familie, care va vor strica ziua.

Gemeni

Veti cheltui fara noima. Situatia financiara va scapa, practic, de sub control, ceea ce va antrena o criza de moment. Din pacate, iunie nu este cea mai buna luna pentru achizitii, nici mici, nici mari. Astrologii va recomanda sa comunicati mai mult cu prietenii si rudele. La mijlocul intervalului, veti avea nevoie de sfatul unei persoane apropiate si de incredere. La sfarsitul lunii, veti ajunge in centrul atentiei si veti primi cateva oferte demne de luat in seama.

Rac

Intr-un glas, astrologii va indeamna ca, in luna iunie, sa dedicati timpul liber familiei. Nativii Rac trebuie sa stea mai mult de vorba cu pesoana iubita, sa gaseasca un limbaj comun cu propriii copii. Este foarte posibil sa apara o oferta de munca sau posibilitatea de a pleca cu treburi, in delegatie. Ganditi-va insa de doua ori inainte de a accepta. In iunie este de preferat sa va domoliti ambitiile profesionale, in favoarea celor dragi.

Leu

Sacrificiul devine un fel de principiu de viata pentru dumneavoastra in luna iunie. Veti uita de propriile interese si va veti ocupa de cei din jur, acordandu-le tot ajutorul pe care sunteti in stare sa-l oferiti. Numai ca oamenii vor exploata acest comportament in scopuri personale. Nu trebuie, prin urmare, sa uitati, ca numai rudele merita ajutorul dumneavoastra neconditionat.Astrologii sa sfatuiesc sa va destindeti si sa uitati, pentru o vreme, de probleme. Poate plecati intr-o mica excursie, intr-un week-end prelungit. Va ajuta sa evitati o situatie de criza.

Fecioara

O perioada plina de contradictii. Succesul depinde exclusiv de dumneavoastra. Problema este ca starea de spirit va fi foarte schimbatoare. De aceea, incercati sa va controlati izbucnirile si starile emotionale, nu va lasati antrenati in discutii fara sens. In caz contrar, va veti confrunta cu necazuri atat acasa, cat si la locul de munca. In timpul liber cititi ceva si, neapart, literatura de specialitate. Este bine sa fiti la curent ultimele informatii din domeniul de care va ocupati, sa va perfectionat constant.

Citeste continuarea pe Jurnalul.

Photo: The Motley Fool

Loading...
Share.

Comments are closed.