Cum sa ierti pe cineva care te-a tradat! Sfaturi secrete de la Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici

0

Tradarea este compatibila cu iertarea? Uite ce spun Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici!
De cele mai mult ori, cel care trădează pe cineva nu are nicio vină, ci cel care a fost înşelat, pentru că a acordat o şansă, susţine bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

”Iertarea trebuie să înceapă de la tine, iartă-te pe tine, pentru că ai ştiut, şi s-a spus. Trădătorul nu are nicio vină, tu eşti vinovat, că i-ai dat o şansă. Ai vazut, ai crezut, ti s-a spus. Nu e nimeni vinovat ca te-a tradat. Unul tradeaza si celalalt accepta.”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

”Oamenii care trădeaza tot ei se supără, că tu le faci observaţie şi apoi ei se supără. Aşa se întâmplă şi în căsătorie, şi în familie.

Dupa o tradare de genul asta iti pierzi increderea in oameni, nu ii mai poti crede. Cel mai bun exemplu este in familie.

Tradarea si minciuna merg mana in mana. Noi simtim aceste lucruri, putem indeparta acest om inteligent de langa noi inca de la inceput.”, spune Lidia Fecioru.

“Majoritatea, la o tradare vine tot cu o tradare. De aici se distrug lucrurile.

Tradarea este ca o cafea care e bauta fortat, ca sa aplanezi ceva. Cand l-ai simtit ca este pe fagasul asta, ori te dai la o parte, ori il eviti tu. Chiar daca te cauta. Trădătorul te va căuta din nou, că trădătorii nu se îndreaptă.

Minciuna este preludiul la tradare. Daca te-a tradat dintr-un motiv mai simplist pentru ca tu ai gresit fata de el dar a vazut ca tu l-ai avut clementa si l-ai iertat, acesta nu iti va mai gresi. Dar daca este patologic setat, nu se va mai potoli.”, concluzioneaza Mihai Voropchievici.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.