Ti-era dor de ei? Fostii concurenti de la Exatlon s-au intalnit din nou la semimaratonul Bucuresti

0

Bucharest RUNNING CLUB, in parteneriat cu postul de televiziune Kanal D organizeaza, in acest weekend, cea mai mare competitie sportiva de alergare stradala din Romania.

La acest eveniment de anvergura au luat parte vedete Kanal D, precum Ernest Takacs si fosti concurenti ai celui mai iubit reality sportiv – „Exatlon”. Acestia au concurat umar la umar cu tineri, varstnici, familii cu copii, cu totii dornici sa se bucure de o experienta unica.

Fosti concurenti de la Exatlon atat din echipa Faimosilor cat si din echipa Razboinicilor s-au intalnit din nou fata in fata pentru a participa la Semimaratonul Bucuresti. Echipati corespunzator si gata de o noua provocare, Anca Surdu, Claudia Pavel, Diana Bulimar, Anca Mihailescu, Diana Kovacs, Rafaela Marcas si Bogdan Mardale au luat startul la semimaraton si s-au ambitionat sa reziste pana la final.

Inainte de inceperea competitiei, fetele au faccut cateva exercitii de incalzire pentru a demara in forta alergarea. Cele care au luat initiativa au fost Anca Surdu, Diana Bulimar si Diana Kovacs, care au vrut sa faca totul ca al carte. Anca Mihailescu si Rafaela le-au urmat exemplul si au trecut si ele prin cateva miscari de incalzire, care aveau sa le prinda bine pentru efortul din timpul alergarii. La fe de in forma ca intotdeauna, Claudia Pavel s-a alaturat fostelor sale colege si adversare de la Exatlon pentru a participa la competitie.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.