HOROSCOP: Previziuni macabre in zodiacul chinezesc pentru luna MAI: „Nativul Sobolan o duce cel mai prost!”

0

Marian Golea a vorbit despre luna mai care va fi una extrem de grea pentru cativa nativi ai zodiilor chinezeşti.

„Va fi o lună de calmare, care prevesteşte o lună de justiţie. Nativul Şobolan o duce cel mai prost, are o combinaţie de 2 stele formidabil de proaste. Vor avea parte de furturi, deposedări materiale, nu există un ghinion pe care să nu-l atingă.

Bivolii, luna aceasta, primesc puţin ajutor de la Şarpe. Ei pot intra în nişte argumente verbale, nişte certuri care îi duc la pierzanie. Pot fi foarte nervoşi.

Tigrul are şi el această stea proastă, dar este mai mult pe aria locului de muncă. Pot fi date afară de la serviciu, pot avea relaţii proaste cu subordonaţii lor, trebuie să se concentreze. Calul ajută Tigrul în mai multe situaţii”, a spus Marian Golea la TV.

Marian Golea a ridicat câteva atenţionări pentru unele zodii chinezeşti.

„Iepuraşul este, săracul, băgat la apă. Atenţie la copiii care fac sport, atenţie la accidente. Atenţie la obiectele care emană căldură. Luna aceasta nu o vor duce bine. Pot avea şi un accident de maşină.

Dragonul, după ce tot anul acesta are un duşman, pe Câine, acum se va bucura de puţin noroc. Atenţie la cei care trebuie să facă operaţii. Dragonul este ajutat de şarpe, dar are o lună mai slabă.

Şarpele va avea parte de o perioadă senzaţională. Dacă au de dat lucrări ştiinţifice, le va merge din plin.

Caii vor fi scoşi la suprafaţă în această lună, au o combinaţie de stele superioare şi o stea care îi va ajuta să pună bazele unei dezvoltări superioare. Tot ce va fi pentru viitor va fi bine.

Pentru Oaie, vine o perioadă foarte bună de făcut prosperitate. Va face bani, are 2 stele, ce îşi pune în cap, va realiza în această lună.

Maimuţa va avea o lună şi mai bună. Maimuţa este prieten secret cu acest Şarpe, care o ajută şi trece peste toate obstacolele.

Cocoşul o duce senzaţional de bine. Dragonul, Şobolanul şi Maimuţa nu trebuie să-şi înşele partenerul, pentru că totul se va afla. Cocoşul îşi va găsi dragostea şi va fi ajutat şi de Şarpe. Nu poate să fie ceva mai bun pentru ei.

Câinele are o lună destul de dificilă, în care se va afla cu oamenii în certuri fără motiv. Nu este sfârşitul lumii, dar Câinii vor avea această caracteristică.

Mistreţii vor fi cei mai afectaţi, aceasta este cea mai proastă lună pentru Mistreţi, pentru că nu ştiu să îşi ţină gura. Îi sfătuiesc să tacă, pentru că o să treacă luna. Vor fi afectaţi din cauza altora.

Luna ce va urma va fi una spectaculoasă din punct de vedere al justiţiei. Caii şi Câinii vor veni la putere şi vor fi câteva hotărâri ale justiţiei care ne vor speria”, a încheiat Marian Golea.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.