Bianca Dragusanu, stupefiata cand a aflat cum erau tratate femeile in anii ’60, de catre soti! “Ma bucur ca m-am nascut in epoca asta”

0

Bianca Dragusanu si-a intampinat telespectatorii “Te vreau langa mine” cu un discurs inedit. Frumoasa blonda a marturisit ca este extrem de recunoascatoare pentru viata pe care o traieste, pentru perioada in care s-a nascut, mai ales ca la o simpla comparatie cu situatia de acum cateva decenii, lucrurile s-au schimbat enorm!

“Sunt foarte fericita ca m-am nascut in epoca asta. Avem tehnologie, avem mobilitate, industria frumusetii…ceva de vis si avem respect! Mai ales respect!

Cu totii avem grupurile noastre de prieteni pe care le impartasim pe grupurile astea online.
Primesc azi dimineata un extras dintr-un articol despre ce anume erau invatate femeile in anii ’60: despre menaj, mariaj si pace domestica.

Citez: “Nu trebuie sa uitati ca pentru sosirea sotului de la serviciu trebuie sa va pregatiti zilnic, copiii sa fie schimbati, pieptanati in haine curate. Ei trebuie sa se alinieze si sa il salute pe tatal lor si pentru asemenea situatii sa va puneti un sort curat si sa va infrumusetati, de exemplu, cu o funda!
Nu intrati in discutie cu barbatul pentru ca el a venit obosit si trebuie sa mearga la serviciu in fiecare zi.”, a spus Bianca.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.