A decolat în 1946 și a aterizat în 1993, dar nimeni nu se aștepta la ce a fost găsit la bordul avionului

0

Un avion de pasageri, care a dispărut fără urmă în anul 1946, pe traseul Rio-Havana, a aterizat în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bord se aflau 36 de schelete.

Oamenii de specialitate vorbesc despre cel mai mare mister din istoria zborului. Un mister care a devenit cu atât mai mare, cu cât este vorba despre bătrânul avion Lockheed Constellation, care a decolat în anul 1946 și la bordul căruia s-au găsit în 1993, la aterizare, cești de cafea caldă și țigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946, care nu erau îngălbenite de vreme și miroseau încă a tipar, potrivit foxcrawl.com.

“Aș fi dorit să pot da o explicație, dar mă aflu în fața unui mister”, spune expertul Herman Guevara, conducătorul unui grup foarte numeros de cercetători, căruia i s-a încredințat misiunea de a cerceta misterioasa aterizare a avionului demult dispărut.

“Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul, împreună cu toți pasagerii săi, a fost dat dispărut în anul 1946, în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Într-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 și arată de parcă ar fi decolat ieri. Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu știe! Cei 36 de pasageri, precum și echipajul format din patru persoane au decolat după toate regulile.”, a mai spus Guevara.

Incredibila poveste a început atunci când un avion necunoscut, cu o inscripție foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota și a început aterizarea. Personalul aeroportului a încercat în zadar să oprească aterizarea avionului necunoscut, deoarece, în același moment un Boac din Brussel se pregătea și el să aterizeze. Mulțumită manevrelor abile ale căpitanului Anthony Bolard în vârstă de 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita în ultima clipă o ciocnire fatală.

Când avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis ușile și, cu mare groază, a descoperit în interior lui numai schelete, spune Guevara. Unul dintre oamenii noștri de pază, un fost soldat în marină, s-a speriat atât de tare, încât și-a pierdut echilibrul. După o examinare amănunțită, resturile pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost parcat într-un hangar bine păzit, în care accesul era strict interzis. Cercetările se concentrează asupra întrebării: unde a fost avionul în toți acești ani? Singurul lucru cert este numărul de zbor al acestuia, 348, locul de decolare și destinația.

Speram ca v-a placut acest articol si ca ori ati ras, ori v-ati mirat. Adevarul nu-l poate sti decat bunul Dumnezeu. Va multumim pentru atentie!

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.