Clipe de groaza pentru doi parinti din Iasi! Au vazut Live ce ii fac doi baieti de la gradinita fiicei lor! Au fugit intr-un suflet sa o salveze

Clipe de groaza pentru doi parinti din Iasi care au vazut LIVE pe camerele de la gradinita cum fiica lor este lovita in cap si peste fata de catre doi colegi sub ochii nepasatori ai educatoarei care ar fi trebuit sa ii supravegheze.

Femeia acuza conducerea gradinitei de neglijenta totala fata de copiii inscrisi.
„Dragi mamici va scriu pentru a va aduce la cunostinta cum se face adaptarea …cu batai si cu ignoranta si neglijenta totala fata un copil de 1 an si aproape 5 luni.

In luna martie am inscris fetita insa am hotarat ca va incepe din luna aprilie.

Mi a fost perceputa pentru luna martie taxa de 400 ron jumatate din taxa pentru a mi se pastra locul. in data de 16.04 am dus fetita la ora 8 am stat 30 de minute iar apoi fetita ne a spus pa pa si am coborat la magazin pentru a bea o cafea si sa facem setarile pentru a vedea fetita live.

Si cand am reusit am vazut cum fetita era batuta in cap si lovita peste fata de 2 baieti iar dna educatoare era cu spatele ignorandu- mi copilul….retineti avea max 30 de minute si era lasata singura, fara aparare intr un mefiu nou si nimeni nu ar fi reactionat daca nu fugea sotul sus sa o salveze si a gasit o zgariata toata pe fata si plansa”, povesteste Carla Carmen Diaconu.

Femeia spune ca a incercat, atat ea cat si sotul sau, sa linisteasca fetita, care plangea. Dupa putin timp, fetita a inceput sa se joace si nu a protestat.

„Am reusit sa o linistim am stat cu ea la masa si apoi am urcat eu cu ea sa incerc sa o integrez si sa vad daca isi mai doreste sa ramana. Fiind un copil linistit si foarte iubitor a inceput a se joace si nu a protestat deloc. Dna director a mai trimis o infirmiera si ne a asigurat ca totul va fi foarte bine. Eu am rugat educatoarea sa aiba grija de fetita si sa incerce sa o integreze pentru ca totusi are doar 6 copii in grupa, insa a dat din umeri si mi a zambit in gol”

Femeia spune ca directoarea gradinitei i-a zis s-o lase acolo, ca doar asa se va obisnui.

„Am plecat de acolo in jurul orei 10.30 -11.00 urmarind continuu camerele insa totul parea ok. Au coborat la masa dar acolo au camere insa simteam ca ceva nu era ok…am vb la telefon cu dna administrator, cu dna asistenta si pe Facebook cu dna director toate 3 asigurandu-ma ca fetita a mancat si este ok…

Nu era adevarat. Fetita a cazut si era vanata toata insa acest lucru aveam sa l aflu la 13.30 cand efectiv a trebuit sa-mi smulg fetita din bratele unei infirmiere si am vazut starea fetitei…era obosita, vanata, zgariata si in primele 3 sec nu a reactionat cand am strigat-o. Le-am spus ca imi iau copilul ca acolo nu mai calc si brusc a aparut dna director care zambind imi spunea ca a fost de fata la incidentul de la masa si ca ii pare rau, desi fusesem asigurata ca fetita este bine.

„Camerele nu bat in zona patuturilor se vad doar 3 iar ele inghesuie acolo copii si parintii cred ca dorm…cand am intrat era ca n jungla o fetita urla, una plangea, 2 baietei sareau prin pat iar 2 reusisera sa adoarma.

Fetita mea era terminata de oboseala si tot imi spuneau sa nu o iau ca trebuie sa o las ca doar asa se va obisnui…apoi am inteles incercau sa evite sa nu o vad ce umflata era”, scrie mamica din Iasi.

Sursa: observator. tv

VIA