Adio cancer la san! Acest sutien ar putea schimba vietile a milioane de femei diagnosticate (VIDEO)

0

Un tanar din Mexic s-a hotarat sa ajute femeile din intreaga lume sa depisteze la timp cancerul la san, dupa ce mama sa a fost la un pas sa-si piarda viata din cauza acestei boli crunte care fura anual vietile a mii de femei.

Tanarul a povestit că vestea potrivit căreia mama sa suferea de această boală l-a afectat enorm şi s-a gândit la o soluţie, astfel încât alţi copii să nu treacă prin ceea ce a trecut el.

“Pe când aveam 13 ani, mama mea a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer la sân. Tumora s-a dezvoltat de la dimensiunea unui bob de orez, la cea a unei mingi de golf în mai puţin de şase luni. Diagnosticul a venit târziu, astfel că mama mea şi-a pierdut ambii sâni, cât şi o parte din viaţa ei”, a povestit Julián Ríos Cantú, în vârstă de 18 ani.

Toată această poveste l-a inspirat pe acest tânăr să creeze sutienul Eva, un sutien auto-explorator, care ajută femeile să detecteze cancerul de sân la timp. Dispozitivul a câştigat deja premiul la competiţia finală a concursului Global Student Entrepreneur Awards, pentru care s-au bătut 56 de studenţi antreprenori din 56 de ţări.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.