Compatibilitati in horoscop: perechi de zodii care nu se inteleg deloc

0

Exista anumite compatibilitati in horoscop care duc la relatii pe viata. Insa exista si perechi de zodii care nu se inteleg deloc, orice ar fi.

Compatibilitati in horoscop. Berbec si Taur

Berbecii au o vointa foarte puternica, in timp ce Taurii sunt incapatanati. Atunci cand se intalnesc, nu poate iesi nimic bun. Taurii isi vor dori sa stie intotdeauna care este locul lor in relatie, iar acest lucru ii enerveaza oe Berbeci. Atunci cand simte ca relatia este punctul de a se incheia, Berbecul se va retrage usor din ea, insa Taurul isi va dori explicatie dupa explicatie.

Compatibilitati in horoscop. Taur si Sagetator

Exista momente in care Taurul are nevoie de o dupa-amiaza linistita acasa, insa Sagetatorul vrea sa iasa mereu si sa se distreze. Sagetatorii aduce jocuri amuzante si mentale, insa Taurii nu le suporta. Sagetatorii sunt prea amuzanti si pusi pe actiune pentru a fi placuti de Tauri.

Compatibilitati in horoscop. Gemeni si Capricorn

Vrei o reteta pentru dezastru? Aceasta este! Ia un semn zodiacal care iubeste distractia si conversatiile (Gemenii) si combina-l cu un semn zodiacal care iubeste munca si vrea sa iti planifice fiecare detaliul al vietii (Capricorn). Capricornii nu sunt spontani si lasa lucrurile sa mearga la voia intamplarii. Gemenii se frustreaza foarte repede.

Compatibilitati in horoscop. Rac si Varsator

Racul este un semn zodiacal de casa, in timp ce Varsatorul este un spirit liber. Racul este un semn independent, asa ca ar putea incepe sa creada ca nu are nevoie de Varsator. Insa, in acelasi timp, are nevoie sa creada ca cineva se gandeste intotdeauna la el.

Compatibilitati in horoscop. Leu si Scorpion

Scorpionii nu ii complimenteaza si nu ii ridica in slavi pe Lei, iar acestia tocmai de acest lucru au nevoie. Stii deja ca Leii sunt incantatori si adora sa flirteze. Insa acest lucru nu functioneaza si cu Scorpionii. Au tendinta sa devina gelosi.

Compatibilitati in horoscop. Fecioara si Sagatator

Niciunul dintre cele doua semne zodiacale nu vrea sa se implice. Sagetatorii adora sa fie liberi si nici nu se gandesc ca actiunile lor ar putea rani alte persoane. Atunci cand dispar, o fac cu saptamanile, iar Fecioarele nu sunt ok cu asa ceva.

Compatibilitati in horoscop. Balanta si Fecioara

Fecioarele au tendinta de a critica Balantele, iar acest lucru le face pe Balante sa se indoiasca de ele. Fecioarele simt nevoia sa aiba dreptate mereu.

SURSA

Photo: NBC News

Loading...
Share.

Comments are closed.