Gina Pistol, despre experienta care a traumatizat-o – si-a iertat tatal, dupa ce a aflat ca mama ei este cea care o abandonase

0

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Aceasta are un trecut atat de tenebros, incat, chiar si scuturat de praf, dupa mai bine de 30 de ani, noi detalii uluitoare ies la iveala. Aceasta este o fata simpla, care a crescut la tara, fiind venita din Rosiorii de Verde. Ea s-a calit pe parcursul vietii cu de toate, chiar inainte de a ajunge la Bucuresti, intorcand lumea in capul ei. A lucrat ca si vanzatoare si nu ii este rusine sa recunoasca. “Atestatul” conform careia este “Cea mai sexy” si l-a luat atunci cand a decis sa pozeze pentru Playboy, in anul 2005, moment in care viata ei s-a schimbat radical. Fostul “Iepuras” a dorit sa tina insa de un secret cu dintii, pe care nu isi dora sa il afle absolut nimeni si pe care nu isi dorea sa il discute cu alti oameni.

Cand lumea a inceput sa puna diverse intrebari cu privire la familia ei, s-a aflat ca Gina vorbea numai despre mama ei si despre fratele ei, excluzandu-l complet din orice discutie pe tatal ei.

Intr-un final, a recunoscut, insa fara sa dea prea multe detalii, faptul ca pentru ea cuvantul tata nu avea nici un inteles, nu insemna nimic, era un cuvant lipsit de orice sentiment. De ce? Ei bine, deoarece in tot acest timp, ea stia ca tatal sau o abandonase dupa divortul de mama ei.

Bunica frumoasei blonde scoate la iveala adevaruri de-a dreptul dureroase. Dupa 30 de ani de zile, lucrurile au iesit la lumina tocmai din gura uneia dintre cele mai importante persoane din viata Ginei. Este vorba despre bunica Dumitra, care este mama lui Emil Pistol, cea care a si crescut-o pe aceasta pana cand a decis sa plece pe drumul ei spre Capitala. Batrana a marturisit faptul ca adevarul este complet diferit decat cel care este cunoscut de lume, incluzand-o si pe Gina.

Dupa cum spune aceasta, copiii, atunci cand sunt mici, nu inteleg prea multe lucruri. Pe parcurs, Gina insa a aflat adevarul. Tatal ei nu o parasise nicioata, a iubit-o mereu si a avut grija sa nu ii lipseasca nimic. Mama ei in schimb, la trei zile dupa ce o nascuse, a lasat-o in grija bunicii si a plecat. Conform spuselor bunicii, ea este cea care o crescut-o, fapt care poate fi confirmat chiar si de localnici. Dupa ce mama Ginei l-a nascut pe fratiorul acesteia, a cerut-o si pe Gina inapoi, iar bunica a acceptat, deoarece nu isi dorea ca cei doi sa creasca separati, insa ii ajuta in continuare cu bani. Asta nu este tot. De asemenea, Dumitra Pistol mai sustine si ca Gina si tatal ei ar fi reluat legatura dupa ce blonda a aflat intr-un final intreg adevarul. Momentan cei doi se inteleg foarte bine, isi vorbesc si se suna de ziua lor. Spre exemplu, cand Dumitra gateste ceea ce Ginei ii place, ii face pachetel, pe care il trimite prin tatal ei care il duce pana in fata blocului blondinei.

Cand a ajuns in Capitala, Gina a fost lasata in grija unui barbat insurat, care i-a permis sa locuiasca la ei pana cand avea sa isi puna ordine in viata. Desigur, ei i-a placut viata la Capitala, insa nu a uitat-o niciodata pe bunica ei si o viziteaza cat se poate de des. De asemenea, batrana, aproape ca are un altar cu pozele nepoatei celebre.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: libertatea.ro

Loading...
Share.

Comments are closed.