Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru saptamana 12 – 18 martie 2018: O zodie primeste bani, alta se cearta la locul de munca

0

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 12 – 18 martie 2018 de la AstroCafe.

Berbec

Eşti preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalţi la începtul acestei săptămâni. Fii prudent în relaţiile cu şefii, pentru că unii vor încerca să te încurce prin întrebări-capcană. Însă prin situaţiile ivite vei putea soluţiona conflicte vechi. Pe 14 şi 15 Martie este rost de sfaturi şi îndrumări utile din partea prietenilor sau a persoanelor din mediul profesional alături de care eşti implicat în activităţi sau proiecte profesionale. Fii prudent şi nu te lăsa în totalitate pe mâna altora. Finalul săptămânii este potrivit odihnei şi relaxării în natură, alături de cei dragi.

Taur

Săptămâna debutează cu aspecte legate de călătorii, dar apar şi discuţii sau întâlniri cu persoanele străine sau cu cele aflate în străinătate. Schimbul de idei, aflarea unor informaţii preţioase te vor face să-ţi revizuieşti sistemul valorilor morale şi spirituale. Însă discerne atent ce anume introduci în noua ta filozofie de viaţă. Totodată va apărea şi dorinţa de a comenta pe teme diverse. Planificarea unei călătorii îndepărtate sau a unor studii pe termen lung sunt binevenite. În plan profesional apar situaţii urgente cărora trebuie să le faci faţă. La sfârşitul săptămânii recomandabile sunt activităţile comune cu prietenii.

Gemeni

Chestiunile băneşti şi moştenirile sunt în atenţia ta în primele zile ale săptămânii. Achită datorii, informează-te cu privire la sporirea economiilor sau discută cu cei apropiaţi despre posibilităţi noi de câştig. Zilele de 14 şi 15 Martie sunt potrivite pentru a viziona un film bun, o piesă de teatru sau pentru discuţii elevate cu persoane aflate pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Călătoriile şi îmbogăţirea bagajului tău educaţional reprezintă teme importante şi uşor de realizat în viitorul apropiat. Sfârşitul săptămânii aduce situaţii dinamice în plan socio-profesional. Relaţiile sociale vor cunoaşte turnuri noi, foarte dinamice. Prudenţă, discernământ, răbdare!

Rac

Începutul săptămânii este destul de tensionat în plan profesional. Relaţiile parteneriale sunt în prim plan, lucrul în echipă este la ordinea zilelor, dar se pare că îţi este dificil să te concetrezi pe ceea ce ai de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi. Pe 14 şi 15 Martie sunt posibile veşti legate de chestiuni băneşti sau moşteniri. Este posibil să primeşti recompense sau să se rezolve datorii vechi. Evită cheltuielile nefondate! Rezervă momente şi pentru relaxare, plimbări în aer liber sau discuţii amicale cu cei dragi. Finalul săptămânii îţi aduc veşti importante despre călătorii sau despre faptul că este nevoie să-ţi îmbunătăţeşti competenţele profesionale.

Leu

Primele zile ale săptămânii aduc multă forfotă în segmentul muncii, de aceea fii prudent şi ocup-te serios de sarcinile tale de lucru. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi puţin probabil să primeşti sprijin de la alţii. Sănătatea va da semne deosebite şi este bine să le iei în calcul. Sunt vizate sistemul osos, articular, sistemul digestiv, stomacul, pieptul. Îngrijeşte-te şi alternează corespunzător munca cu odihna. Pe 14 şi 15 Martie sunt posibile situaţii dinamice în relaţiile sociale, dar cu prudenţă şi răbdare le vei depăşi cu bine. Weekend-ul vine cu aspecte legate de bani, bunuri de valoare, moşteniri sau partaje. Atenţie la informaţiile primite în acest sens!

Fecioara

Relaţiile cu cei dragi te solicită mult, însă sunt zile bune la începutul săptămânii pentru a lămuri chestiuni vechi şi pentru a pune la punct planuri noi fie pentru distracţii, fie pentru activităţi comune de genul hobby. În următoarele zile te pui pe treabă, implicându-te cu spor în activităţile specifice locului de muncă. Sănătatea este destul de încercată, astfel că ar fi bine să te menajezi şi să adopţi un ritm de viaţă şi activitate cât mai sănătos şi potrivit constituţiei tale. Finalul săptămânii aduce mare zarvă în relaţiile parteneriale. Reconsiderarea propriilor repere în viaţă şi a oamenilor cărora le acorzi încredere, ar fi binevenită.

Balanta

Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei sunt preocupările importante de la începutul acestei săptămâni. Ambianţa familială este destul de tensionată, dar cu farmecul tău nativ poţi restabili armonia şi echilibrul în viaţa ta şi a celor dragi. Există persoane în preajma ta care au nevoie de sprijinul şi sfaturile tale pertinente. Weekend-ul aduce pe de o parte probleme de sănătate, iar pe de altă parte, treburi profesionale sau personale ce trebuie rezolvate cât mai repede. Sunt posibile situaţii controversate la locul de muncă, de aceea fii vigilant şi menţine ritmul cu ceea ce se petrece în această zonă a vieţii cotidiene.

Scorpion

Eşti vorbăreţ la începutul săptămânii, ceea ce spui este important, astfel că se vor aduna mulţi în preajma ta. Unii sunt sceptici vizavi de pledoariile tale. Totuşi ar fi bine să vorbeşti direct, la obiect şi mai ales oferă sfaturi numai la cererea expresă a celorlalţi. Sunt posibile multe călătorii pe distanţe scurte sau participarea la cursuri, seminarii, dezbateri personale sau profesionale. Finalul săptămânii aduce răscoliri emoţionale, amintiri neplăcute legate de foste iubiri sau de copii. Însă cu toate acestea vei simţi în paralel şi un soi de eliberare sufletească. Relaxarea pe malul apelor, aerul curat şi compania celor dragi sunt remedii excelente.

Sagetator

Eşti hotărât să schimbi multe şi mărunte în viaţa ta, lucru foarte bun, dacă te focalizezi pe scopuri importante şi de durată. Strălucirea pe care o emani va atrage în preajma ta admiratori, dar şi personaje curioase, care până la urmă îţi vor pune beţe în roate dacă le acorzi prea multă încredere. Zilele de 14 şi 15 Martie se remarcă prin dialoguri şi întâlniri cu persoanele apropiate. Roieşte multă lume în preajma ta, iar informaţiile aflate îţi vor fi de folos la momentul potrivit. La finalul săptămânii, odihneşte-te acasă, alături de familie. Demarează o nouă etapă de viaţă familială, de aceea fii prezent alături de cei dragi.

Capricorn

Eşti gânditor şi destul de retras la începutul săptămânii. Controlează-ţi atitudinea, pentru că astfel relaţiile cu ceilalţi se vor desfăşura anost şi în detrimental tău. Sănătatea rămâne vizată, putând interveni consultaţii, analize medicale sau intervenţii chirurgicale. Evită intervalul 12 – 14 Martie pentru demersuri medicale! Până la urmă, tu îţi eşti cel mai bun prieten şi terapeut, iar acum sunt momente bune de a folosi aceste atribute. Apar şi preocupări legate de bani. Sunt posibile situaţii conflictuale la locul de muncă vizavi de drepturile tale salariale. Finalul săptămânii îţi aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat.

Varsator

Săptămâna debutează cu stări interioare controversate, astfel că reacţiile tale vizavi de ceilalţi şi de evenimentele în care eşti implicat sunt pe măsură. Ocupă-te de treburi uşoare, iar la nevoie cere sprijinul celor dragi şi de încredere. Relaţiile de prietenie nu mai sunt ce au fost, iar acum vei primi dovezi clare asupra celor pe are îi considerai prieteni până nu demult. Sănătatea este vulnerabilă în zilele de 12,13 şi 14 Martie. Un plan medical de îmbunătăţire a stării de sănătate a organsimului ar fi de mare folos. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine, dar nu forţa nota. Noutăţi financiare de anvergură!

Pesti

Eşti înconjurat de prieteni în primele zile ale săptămânii, care te vor ajuta să descâlceşti iţele din segmentul profesional. Totuşi, unii sunt nesinceri şi vor doar să epateze în faţa ta. Cântăreşte bine cele spuse de alţii şi hotărăşte doar tu cu tine ce vei face mai departe. Pe 14 şi 15 Martie te vei retrage în apele tale caracteristice, abordând dictonul tăcerea e de aur. Dorinţa de a medita în taină la treburile tale este mare şi uşor de realizat. Sunt posibile stări interioare neplăcute, dar sunt pasagere. Spre sfârşitul săptămânii te vei simţi mai bine, revenind cu succes în mijlocul celor dragi. Odihneşte-te mai mult!

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.