Zodiile protejate de Divinitate pana la finalul lunii martie

0

4 nativi au parte de tot ce isi doresc pana la finalul acestei luni. Ele sunt zodiile protejate de Divinitate in aceasta perioada si au parte numai de bucurii in viata.

Zodiile protejate de Divinitate pana la finalul lunii martie

FECIOARA: Nativul Fecioara are parte de momente in care isi va da seama ce isi doreste de la viata. Ingerii pazitori ii vor fi aproape si va reusi sa inteleaga o serie de aspecte despre viata asupra carora avea serioase dubii. Acest semn zodiacal stie sa faca fata unor situatii dificile, stie sa se orienteze bine atunci cand e in bucluc, iar cu putin sprijin divin poate face bine in jur.

De altfel, Fecioara este una dintre zodiile samaritene: face bine fara sa astepte ceva in schimb, lucru de care este foarte mandra.

BALANTA: Si Balanta are parte de protectie divina in urmatoarea perioada. Semnul de aer are parte de surprize placute dupa o perioada de foc prin care a trecut. Este una dintre zodiile care isi va pastra echilibrul si va avea parte doar de armonie in viata ei.

LEU: Leul, mai nazdravan de fel, va fi protejat si el de Divinitate. Va avea parte de o serie de revelatii si nu e exclus sa se apropie mai mult de cele sfinte, de spiritualitate. Isi va descoperi o latura profunda, o latura pe care o intuia si asupra careia se va apleca mai mult.

SAGETATOR: Sagetatorul va fi nevoit sa ierte mult in urmatoarea perioada. Pana la finalul lunii trebuie sa faca pace cu cei din jur, sa puna accentul pe lucrurile cu adevarat importante pentru sufletul sau. Nativul de foc are parte de multe evenimente fericite pana pe 31 martie, evenimente din care va iesi mai intarit, mai responsabil, mai bun, mai generos.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

SURSA

Photo: PoetrySoup

Loading...
Share.

Comments are closed.