Cine este tatal Deliei, barbatul pe care putina lume il cunoaste

0

Delia Matache este una dintre cele mai indragite artiste de la noi, insa putina lume stie despre calea pe care a ales sa o urmeze tatal ei, in urma cu mai bine de 10 ani.

Familia Deliei nu a fost niciodata un subiect tabu pentru artista, astfel ca adesea a vorbit deschis despre mama ei, Gina Matache, care este cantareata de muzica populara si chiar si despre sora ei, Oana, care a facut-o matusa de fetita. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, declaratiile Deliei s-au cam oprit aici, vorbind prea putin despre tatal ei, sau chiar deloc. Ei bine, tatal Deliei, Ion Matache, a ales o cale putin mai diferita in viata, si anume, sa se dedice in totalitate vietii bisericesti, parasind caminul conjugal cu mai bine de 10 ani in urma. Acesta isi traieste viata in post si in rugaciune, astfel ca de aproximativ 5 ani locuieste pe Muntele Athos. Din cand in cand, barbatul alege sa se intoarca acasa, in scopul de a isi vizita familia, unde il asteapta cele doua fiice ale lui, insa in restul timpului nimeni nu are posibilitatea de a lua legatura cu el, cu atat mai mult cu cat Muntele Athos este o zona absolut interzisa femeilor, acestea neavand acces in locul Sfant.

Mama Deliei nu a dorit sa il judece niciodata pentru alegerea pe care barbatul alaturi de care a trait a facut-o, intelegand ca sotul ei isi dorea sa-si urmeze calea, o atitudine demna de tot respectul. Si Delia a vorbit despre cel care i-a dat viata intr-un context in care explica radacinile talentului artistic pe care ea le dobandeste. Aceasta sustinea ca o mosteneste pe mama ei din punct de vedere artistic, deoarece, probabil ca daca isi mostenea tatal, viata ei arata cu totul diferit in ziua de astazi, insa a ales sa dea foarte putine detalii in legatura cu subiectul in sine.

De asemenea, Delia are o relatie deosebita cu Divinitatea, concluzie care se poate trage si din destinatiile pe care alege sa le viziteze cand pleaca in concediu. O multime de destinatii de vacanta sunt locuri spirituale, care au o vibratie energetica ridicata. In plus, pe langa acest aspect, artista a fost intrebata despre credinta sa, un subiect destul de delicat, insa care a fost atins de catre unica.ro. La aceasta intrebare, Delia a spus ca tine post continuu, insa a spus ca tine mai degraba un post spiritual decat unul alimentar. De asemenea, cand Delia a fost intrebata despre talentul ei de a sofa, ea a declarat: “La volan devin mai credincioasă. Recunosc că în rest mai uit, dar la volan îmi dau seama că viața este în mâinile mele sau ale șoferului. Mai zic și “Doamne ajută!”, iar când trec pe lângă biserică îmi fac întotdeauna semnul crucii.”

Mai jos, puteti gasi imagini atasate cu Delia alaturi de sora si de tatal ei si cu artista cand era mica, in bratele tatalui ei.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: unica.ro

Loading...
Share.

Comments are closed.