Neintelegere sau rea vointa? Hotararea unei judecatoare in ceea ce priveste o fetita de 10 ani

0

O fetita in varsta de 10 ani din Louisville a primit ordin de la judecator sa isi viziteze tatal in weekend impotriva vointei ei. Fata, careia nu ii este dezvaluit numele din motive de siguranta, a sustinut ca ii era frica de tatal ei si a refuzat sa isi petreaca weekendurile cu el. Mama ei a fost inchisa din aceasta cauza, stand doua nopti in inchisoare.

Tatal fetei si al surorii ei mai in varsta a pus fetele in pericol dupa ce s-a confruntat agresiv cu mama lor la o petrecere aniversara in 2014, conform celor de la serviciile sociale de stat. El a blestemat si a strigat la mama, amenintand-o cu violenta. Cazul a fost analizat in instanta, iar judecatorul a acordat tatalui dreptul la vizite din partea fetelor in fiecare sfarsit de saptamana.

Fetita de 10 ani a refuzat vizitele obligatorii la casa tatalui sau si le-a spus oficialilor ca nu se simtea in siguranta cu el. Inregistrarile arata ca fiica cea mai tanara si-a raportat tatal pentru accese de furie si chiar si prinderea degetelor ei la usa masinii cand era furios. Fiica ce mare a spus ca tatal ei a impins-o si a incercat sa o sufoce cu o perna cand era nervos.

Fata cea mare nu era nevoita sa isi viziteze tatal deoarece a fost spitalizata pentru o anxietate severa din cauza lui. Dar fata mai mica a primit ordine stricte cum ca in fiecare sfarsit de saptamana trebuie sa isi viziteze tatal. Ea trebuia sa mearga la sectia de politie de unde tatal sau urma sa o ridice. Fata a refuzat sa paraseasca postul cu tatal ei in ultimele patru saptamani.

 

Sursa: yourtango.com

 

Loading...
Share.

Comments are closed.