Sfaturi esentiale care sa iti readuca relatia pe picioare

0

Poti oare sa readuci rapid si cu usurinta romantismul in relatia ta? Da, este posibil acest lucru. Dar mai intai, trebuie sa incepi prin a identifica ce a provocat ruptura in primul rand. Exista multe posibile motive pentru care romantismul sa se estompeze:

  • Descoperi un secret ascuns al partenerului tau, si iti este greu sa il treci cu vederea sau sa te recuperezi
  • Aveti un istoric de traume, abuz mental sau fizic, iar efectele secundare nu pot disparea
  • V-ati ales partenerul ca o urmare a unei despartiri, si realizati ca nu il iubiti cu adevarat
  • Te simti dezamagit, ranit, tradat, nervos, furios cand vine vorba de partener sau de viata in general.

Dar in cazul in care dragostea inca este puternica si nu vreti sa va despartiti, iata cateva tactici care va pot repara relatia.

Nu iti neglija partenerul

Cand stim pe cineva atat de intim, este usor sa uitam de lucrurile simple, cum ar fi o simpla intrebare despre cum le-a mers ziua. Chiar daca nu este nimic important de spus, este vital sa impartasiti lucrurile de zi cu zi cu partenerul sau partenera.

Mergeti la un loc de vacanta pentru cupluri

De ce nu rezervati un weekend intr-un loc de vacanta cu centru spa si welness sau sa mergeti impreuna la camping? O schimbare de imprejurimi poate sa dea tonul romantismului.

Nu te baza pe cadouri

Fiecare fata iubeste florile si ciocolata. Dar daca singura data cand le primeste este atunci cand iti ceri scuze pentru ceva gresit, relatia va deveni tranzactionala. Prin oferirea acestora, inchei orice ocazie de a aborda problema reala si de a vorbi despre asta.

 

Sursa: yourtango.com

Photo: CafeMom

 

Loading...
Share.

Comments are closed.