Lucruri pe care barbatii le considera neatragatoare, insa le este teama sa iti spuna

0

Precum exista multe lucruri pe care barbatii le considera deosebit de atragatoare la o femeie, la fel exista si cel putin tot atat de multe lucruri pe care ei le considera dezgustatoare si care ii fac sa isi piarda brusc interesul pentru o reprezentanta a sexului frumos.

Datorita faptului ca sunt adevarati gentlemani, ei nu indraznesc sa iti spuna ceea ce ii deranjeaza, astfel ca trebuie sa iei aminte de cele care sunt enumerate mai jos:

  1. Coafurile extreme: barbatii nu se simt atrasi de coafurile cu mult volum sau mult prea accesorizate. Ei prefera un par lung, matasos si lasat neprins. Cine ar fi crezut ca poate sa fie atat de simplu?
  2. Machiaj excesiv: este in regula sa folosesti putin machiaj pe fata, insa nu trebuie sa exagerezi deoarece pentru barbati nu este deloc atragator. Ei prefera aspectul natural.
  3. Gene false: barbatii si-ar dori sa nu mai folosesti prea mult rimel si sa renunti la genele false, deoarece genele tale sunt mult mai atragatoare.
  4. Machiajul lucios: in loc sa optezi pentru fardul de pleoape sidefat sau lucios, mai bine ai opta pentru texturi mate, deoarece barbatii le prefera.
  5. Dintii galbeni si respiratia urat mirositoare: cu asta toata lumea este de acord in proportie de 100%, deoarece nimeni nu poate sa fie atras de o respiratie urat mirositoare sau de dinti neingrijiti.

Igiena este esentiala, in primul rand pentru tine, astfel ca trebuie sa iti ingrijesti dintii.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: shutterstock.com

Loading...
Share.

Comments are closed.