Ce ne dezvaluie locul unde este localizata acneea de pe corp

0

Locatia acneei pe corp sau pe fata poate spune multe despre sanatatea organismului nostru. Poti sa citesti semnele simple de pe corp ca o harta. Diferitele zone ale corpului sunt legate de diferite probleme. Mai jos, iti prezint o lista cu afectiuni in functie de pozitia acneei pe corp si pe fata:

Zona 1: Hormoni

Zona 1 este pentru barbie si gat. Daca aveti acnee pe barbie si gat, inseamna ca aveti o problema cu glanda suprarenala. Alte cauze pot fi stresul si consumul excesiv de zahar.

Zonele 2 si 3: Nivel ridicat de stres

Zona 2 este zona umarului. Daca aveti acnee in aceasta zona, aceasta ar putea insemna ca sunteti stresat si imunitatea va este redusa. Trebuie sa va relaxati, sa luati o gura de aer si sa mergeti inainte.

Zona 4: Stomac

Zona 4 este zona de pe piept. Acneea de pe piept indica, de obicei, probleme digestive cauzate de consumul prea ridicat de alimente nesanatoase sau de faptul ca suferi de digestie proasta. Incearca sa mananci mai multe alimente ecologice.

Zona 5: Zahar in sange

Cand acneea apare pe burta, acest lucru inseamna de obicei, un nivel foarte ridicat de zahar in sange. Evitati sa mancati prea mult zahar rafinat si paine si optati pentru fructe si legume in schimb.

Zona 6: Alergii sau probleme dermatologice

Acneea pe solduri sau in zona superioara a piciorului indica o alergie la cosmetice sau detergenti. Acneea pe zona inferioara a piciorului este datorita barbieritului, asa ca aveti grija cu lama.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Sursa: healthylifeidea.com

Loading...
Share.

Comments are closed.