Si-a prins sotia in timp ce intretinea relatii intime cu seful ei, iar ce a facut apoi este fara precedent! Anchetatorii spun ca sotul ar trebui medaliat pentru gestul sau. Tu ce ai fi facut in locul lui?

0

Tatal a doi copii si-a urmarit sotia folosindu-se de telefonul acesteia si a avut un soc atunci cand a vazut unde s-a dus aceasta.

Sean Donis si-a localizat sotia cu ajutorul telefonului mobil al femeii si urmarit-o pas cu pas atunci cand a vzut ca femeia se indreapta catre o destinatie necunoscuta. Barbatul a vazut cum sotia sa, Nancy (38 de ani) intra intr-o casa, a asteptat cateva minute, apoi a intrat si el. Cand a vazut ce facea sotia sa, barbatul a incremenit.

A avut nevoie de cateva secunde sa isi revina, dupa ce a surprins-o pe mama copiilor sai goala, in pat cu seful ei in varsta de 58 de ani. Barbatul a scos telefonul mobil, a filmat intreaga scena, apoi a fugit, lasandu-si sotia in bratele sefului.

Cu toate ca nu i-a agresat in niciun fel pe cei dpi, Sean a fost arestat si acuzat de intrare prin efractie si supraveghere ilegala si risca pana la 20 de ani de inchisoare pentru fapta sa.

Gratie avocatilor care i-au pregatit o aparare imbatabila si care au sustinut cu vehementa faptul ca Sean ar merita chiar si o medalie pentru faptul ca nu a recurs la agresiune atunci cand si-a surprins sotia in ipostaze intime cu seful sau, tatal celor doi copii a fost eliberat si achitat pentru fapta sa.

Sursa si traducerea: Daily Mail stirilekanald.ro

Loading...
Share.

Comments are closed.