Ceaiul ideal pentru reglarea tensiunii arteriale

0

Ceaiul de paducel este recunoscut in special datorita rolului sau in bolile cardiovasculare. Compusii activi care se afla in frunze, flori si fructe sunt cei care ii confera proprietatile benefice, chiar daca ii dau un gust mai neplacut.

Pentru a se afla mai multe despre acest fapt, exista studii care au fost efectuate pe pacienti cu afectiuni ale inimii si au demonstrat faptul ca fructele de paducel ajuta la diminuarea palpitatiilor, a oboselii si a altor simptome legate de insuficienta cardiaca.

Ba mai mult, fructele de paducel pot ajuta la scaderea tensiunii arteriale prin dilatarea vaselor de sange. Un studiu a aratat faptul ca extractul de paducel ajuta la scaderea hipertensiunii la pacientii cu diabet de tip 2, conform unor cercetari realizate in SUA.

Ceaiul de paducel se prepara prin infuzarea unei linguri de fructe uscate in a cate doua cesti de apa fierbinte, timp de circa 10-15 minute. Se poate consuma acest ceai de 3 ori pe zi. Ceaiul ramas puteti sa il pastrati in recipient bine inchis, in care sa adaugati suc de lamaie pentru a conserva substantele active. Nu consumati ceaiul de paducel in cazul in care urmati un tratament cu medicamente, care sa va ajute sa scadeti tensiunea arteriala.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: The Girl Outdoors – WordPress.com

Loading...
Share.

Comments are closed.