Sotul ei a apelat-o din greseala “din buzunar” – a ramas socata de ceea ce a auzit

Conform The Sun, o femeie care a fost apelata de catre sotul ei din greseala, a fost fara voia ei, martora unor scene incredibile.

Lisa James, o femeie care locuieste in Marea Britanie, s-a trezit in mijlocul noptii deoarece sotul ei a sunat-o de pe telefonul mobil. In momentul in care a raspuns, a ramas de-a dreptul socata, deoarece la capatul firului se auzea cum acesta facea dragoste cu o alta femeie. Nu isi putea imagina ce se intampla, fiind de-a dreptul socata de ceea ce barbatul ei facea.

Lisa a decis sa isi duca povestea la The Sun, unde a zis ca sotul ei a mintit-o ca va merge la  petrecere cu colegii de serviciu. Femeia crede ca in timp ce era cu amanta lui acesta s-a asezat pe telefonul mobil astfel ca s-a efectuat din greseala apelul catre ea. Nu ii venea sa creada ca sotul ei iubitor o insela.

Ba mai mult, in cele din urma aceasta a aflat ca sotul o insela de mult timp. In urma incidentului, a ales sa ia legatura si cu amanta, care i-a marturisit ca aventura dura de un an. Din acest motiv, Lisa a decis sa nu ii mai ofere vreo sansa sotului.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Collective Evolution