Mama celor 3 copii a comandat o pizza de pe telefonului iubitului ei, dar a adaugat la comentarii un mesaj secret cumplit. Ce au descoperit politistii in casa lor este pur si simplu ingrozitor

Una din patru femei sunt victime ale violentei domestice pe parcursul vietii. Cele mai multe din victimele violentei domestice nu reactioneaza in fata agresorilor, insa acesta nu a fost si cazul unei femei din Statele Unite, care printr-o metoda riscanta a reusit sa alerteze autoritatile si sa plece de langa iubitul abuziv. Advertisment Povestea lui Cheryl Treadway incepe intr-o seara cand se afla in locuinta din Avon Park, Florida, alaturi de iubitul ei si cei trei copii.

Comportamentul iubitului lui Cheryl s-a schimbat insa brusc. Acesta si-a pierdut controlul intr-un acces de furie, a devenit violent si i-a luat practici ostatici pe cei trei copii alaturi de mama lor, amenintandu-i cu un cutit. Intr-un moment de luciditate in haosul creat, Cheryl l-a convins pe barbat sa o lase sa isi foloseasca telefonul sa comande o pizza pentru copii. Acesta a fost de acord, dar i-a smuls telefonul din mana imediat dupa ce a plasat comanda. O data plasata comanda, angajatii firmei au observat ceva ciudat in formularul trimis de Cheryl. In loc sa ignore mesajul, acestia si-au urmat instinctul si au chemat politia.

Cheryl a scris in sectiunea de comentarii a comenzii „911 ostatic, ajutor”. Astfel a atras atentia asupra situatiei in care se afla, iar in loc de baiatul de la livrari, barbatul violent s-a trezit cu politia la usa. Ca urmare, dupa 20 de minute de negocieri, Cheryl si copii ei au fost dusi la adapost, iar iubitul ei a fost arestat pentru violenta domestica.

SURSA