Acest obicei de seara i-a cauzat acestui om cancer de ochi! Asigura-te ca nu faci si tu aceasta greseala

0

Aceasta este o poveste a unui om de 40 de ani care a fost diagnosticat cu cancer la ochi. Exista numeroase studii stiintiice care indica faptul ca lumina albastra care vine de pe ecranul dvs mobil poate provoca moartea celuelor retinei la om si, in acest fel ne afecteaza vederea.

Potrivit expertilor, lumina albastra care provine de la dispozitive electronice, cum ar fi smartphne-ul dvs, poate accelera moartea celulelor retiniene si va poate afecta vederea. Omul si-a folosit smartphone-ul in fiecare seara inainte de culcare intr-o camera intunecata timp de cel putin o jumatate de ora,  si-a degradat incet vederea si a reusit sa isi deterioreze ochii. Daca aveti acelasi obicei, opriti-va imediat pentru a va proteja ochii pentru a vedea normal.

Acest om de numai 40 de ani a vizitat un medic cand nu mai putea sa vada clar. Albumenul ochiului sau a devenit rosu datorita leziunilor grave. El si-a folosit telefonul intr-o camera intunecata in fiecare seara inainte de a se culca timp de 30 de minute, acest lucru afectandu-i ochiul si a dus la deficiente ale vederii si semne de cancer ocular.

Doctorii nu au putut face nimic in acest caz, deoarece inlocuirea retinei este extrem de dificila. Asigurati-va ca evitati sa folositi telefonul mobil in intuneric inaintea de a va culca, pentru a va proteja ochii!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthylifeidea.com

Loading...
Share.

Comments are closed.