Ceasul desteptator de-a dreptul ingenios – afla ce stie sa faca

Daca ai probleme de functionare dimineata, cel mai probabil ca atunci cand te trezesti te intinzi dupa fierbator si iti faci o ceasca mare de cafea fierbinte.

Am avut si eu parte de zile care au mers oribil si complet gresit pana ce am ajuns la lucru si am apucat sa imi facu un espresso. Eram suparat pe toti si pe toate, primul lucru dintre acestea fiind chiar pagubasul care m-a trezit din somnul meu dulce – ceasul desteptator, ceea ce nu era cazul daca aveam pe post de alarma ceasul Barisieur.

Acest aparat foloseste mirosul de cafea si zgomotul rulmentilor cu bile pentru a trezi utilizatorul. Adica cat de tare e asta? Puteti chiar sa puneti si zaharul si laptele (sau alte alternative sanatoase) in aparat, si cand va treziti doar sa va intindeti mana pentru a va bucura de cafea.

Nu va speriati, daca doriti sa luati pauze ocazionale de la cafeaua de dimineata, Barisieu functioneaza si ca un ceas desteptator obisnuit. Inventia a fost creata de Joshua Renouf, absolvent al Universitati Nottingham Trent, fiind proiectul sau de final. Chiar daca nu este inca disponibil pe piata, Renouf lucreaza la o modalitate de a aduce aceasta minunatie a tehnologiei in vietile noastre.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: davidwolfe.com