O femeie a facut cancer de piele dupa ce a mers la solar de 3 ori pe saptamana. Cate minute statea aceasta

O femeie din Statele Unite ale Americii a dezvoltat cancer de piele din cauza expunerii excesive la razele ultraviolete din solar. Maladia a avansat atat de mult incat cancerul i-a ‘mancat’ o parte din nas.

Tanara de 26 de ani din SUA pe nume Jade Thrasher facea tot posibilul sa arate cat mai bine. Lucrul care o deranja cel mai tare era faptul ca nu reusea sa se bronzeze. Nu ii placea pielea ei alba, astfel ca a umblat la solar timp de 15 ani. In ultimii 11 ani, Jade mergea in fiecare saptamana la solar, iar in ultimii 2-3 ani sedintele ei, cate 3 pe saptamana, atingeau 20 de minute fiecare

In 2014, Jade a observat ca textura pielii sale devenise aspra, insa nu avea habar de calvarul ce o astepta. Pe masura trecerii timpului pielea ei se cicatriza iar o rana ii aparuse pe nas, in timp transformandu-se intr-o gaura.

Medicii au fost nevoiti sa taie o bucata din nasul ei, de dimensiunea unei monede de 5 penny. Daca medicii nu interveneau chirurgical la nivelul nasului, tumora care se formase in acea zona se putea extinde in tot corpul.

Dupa ce a vazut care sunt riscurile frumusetii, Jade a decis sa publice cateva dintre fotografii care sa arate efectele devastatoare pe care solarul ni le poate provoca. Ea nu doreste decat sa le avertizeze pe toate fetele care exagereaza cand vine vorba de timpul petrecut la solar deoarece ele pot dezvolta cancer de piele. Aceste efecte secundare devastatoare se instaleaza incet dar sigur.

Prietenii ei sustin ca Jade formase o obsesie pentru bronz datorita gurii lumii, care ii spuneau ca femeile care nu au pielea bronzata sunt neatragatoare, mai ales atunci cand ele locuiesc in Nashville. Dupa ce i-au luat o bucata din nas, medicii i-au inlocuit gaura cu o bucata de carne din corpul ei de aproximativ 5 inci. In urma socului pe care Jade l-a trait, acum se recupereaza destul de bine.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo